Β ΕΣΚΑΝΑ | Βeach Boys: "Δώστε μας την ομάδα"

Οι Beach Boys, σύνδεσμος φιλάθλων του ΑΟΠΦ, εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία εκφράζουν για ακόμη μία φορά την ανησυχία τους για όσα διαδραματίζονται στις τάξεις της αγαπημένης τους ομάδας ενώ γνωστοποιούν και την πρότασή τους για να αναλάβουν την τύχη της.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Παλαιό Φάληρο, 27 Ιουνίου 2013

Μετά από πολύ καιρό σιωπής αναγκαζόμαστε να εκδώσουμε μία ακόμα ανακοίνωση διότι οι "αγαπημένοι" μας παράγοντες, Παναγιώτης Σμυρνιώτης

και Κώστας Ρήγας, αλλά και η υπόλοιπη... παρεούλα του Α.Ο.Π.Φ. μας οδηγεί σε αυτό.

Εδώ και περίπου 20 ημέρες, υπήρξε μία προσπάθεια από πρώην παράγοντες της ομάδας μας (σ.σ.: οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν συνδέσει το όνομά τους με ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ επιτυχίες του ανδρικού τμήματος μπάσκετ) να επιστρέψουν και πάλι στον σύλλογο αναλαμβάνοντας την ανδρική ομάδα.

Και μόνο τα ονόματά τους θα έπρεπε να κάνουν το δίδυμο των "επιτυχιών", αλλά και τον πρόεδρο του Α.Ο.Π.Φ., Σεραφείμ Πολυχρόνη, να "πετούν" από την χαρά τους που οι άνθρωποι αυτοί ήθελαν να βοηθήσουν και πάλι.

Επειδή, ως γνωστόν, το να βρει κανείς τον κ. Πολυχρόνη στο τηλέφωνο είναι το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο, μία συνάντηση που θα τους έφερνε όλους στο ίδιο τραπέζι έμοιαζε αδύνατη.

Εν τέλει, βρέθηκε ένας δίαυλος επικοινωνίας και η συνάντηση έγινε. Μέχρι εδώ καλά.

Τα... άσχημα είναι αλλού. Εκεί όπου οι δύο παλαιοί παράγοντες άκουσαν τον κ. Πολυχρόνη να τους λέει ότι η ομάδα θα παραμείνει στα χέρια των "Μπόλεκ" και "Λόλεκ", χωρίς καν να τους αφήσει να του πουν καλά καλά την πρότασή τους. Την ίδια ώρα, τους προέτρεπε να σκεφτούν το ενδεχόμενο να μπουν υπό των δύο "απόλυτα επιτυχημένων παραγόντων". Ποιοι; Αυτοί που έφεραν τίτλους και ανόδους στον σύλλογο, να υπηρετούν τους παράγοντες των υποβιβασμών;

Μετά από όλα αυτά, οι δύο πρώην παράγοντες αποχώρησαν με τον Λόλεκ, ο οποίος ήταν παρών στην συνάντηση να τους διαβεβαιώνει ότι θα μιλήσουν τηλεφωνικά για να δουν αν υπάρχει πεδίο συνεργασίας. Ε, όσο πήραν κάποιον από εσάς που διαβάζετε αυτή την ανακοίνωση, άλλο τόσο πήραν κι αυτούς.

Για άλλη μία φορά, λοιπόν, ο Α.Ο.Π.Φ. αποδεικνύει ότι αποτελεί μία κλειστή κάστα ανθρώπων που θεωρούν ότι τον σύλλογο αυτό τον κληρονόμησαν από τους γονείς τους και άρα έχουν κάθε δικαίωμα να τον ταλαιπωρούν με την παρουσία τους. Τους το έχουμε ξαναπεί. Δε θα μείνουν για πολύ ακόμα στα πόστα τους.

Εμείς αποφασίσαμε να τους διευκολύνουμε στην αποχώρησή τους. Από αυτό το βήμα καταθέτουμε ΕΠΙΣΗΜΗ πρόταση για την ανάληψη της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Α.Ο.Π.Φ.. Τονίζουμε δε, ότι για τη νέα αγωνιστική περίοδο είμαστε διατεθειμένοι να συμβάλουμε οικονομικά με 10.000 ευρώ, από προσωπικά χρήματα και χορηγίες, μέσα στη σεζόν. Όπως γίνεται αντιληπτό, με το ποσό αυτό ο σύλλογος ανακουφίζεται ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ σε οικονομικό επίπεδο. Περιμένουμε την απάντηση του Α.Ο.Π.Φ..

Μετά τιμής,

Beach Boys

ΥΓ: Από τις μεγάλες στιγμές της συνάντησης των δύο παλαιών παραγόντων με τον πρόεδρο, Σεραφείμ Πολυχρόνη, στα γραφεία του Α.Ο.Π.Φ. ήταν η ώρα των συστάσεων. Ο κ. Πολυχρόνης δεν τους θυμόταν καν! Αυτό θα πει να ξέρεις την ιστορία του συλλόγου που υπηρετείς... Όταν, όμως, τους ζητούσε κάποτε τη βοήθεια τους εναντίον του πρώην πρόεδρου, τους ήξερε καλά…

ΥΓ2: Λίγες ημέρες πριν από την συνάντηση ο Γ.Γ. του Α.Ο.Π.Φ., Κωνσταντίνος Βραχλιώτης, διαβεβαίωνε ότι δεν είχε αποφασιστεί το διοικητικό σχήμα της ανδρικής ομάδας. Αυτό την Παρασκευή. Τη Δευτέρα όλα έγιναν όπως τα παραθέσαμε. Τρεις απορίες, λοιπόν. α) Έγινε Δ.Σ. μέσα στο Σαββατοκύριακο; β) Μήπως ο πρόεδρος... ξεχνά να ενημερώσει το Δ.Σ. για τις αποφάσεις του; και γ) Ή μήπως τα λεγόμενα του κ. Βραχλιώτη, ήθελε να παραπλανήσει τους δύο πρώην παράγοντες θέλοντας να νομίζουν ότι ο σύλλογος είναι ανοικτός σε προτάσεις.

ΥΓ3: Συγχαρητήρια στις παίκτριες της γυναικείας ομάδας, στον προπονητή και στον Γενικό Αρχηγό, κ.Τσαπρούνη, για την άνοδο στην Α2 Κατηγορία. Ας πει κάποιος, όμως, στον κ.Ρήγα, ότι η ομάδα αυτή έχει κερδίσει Πρωταθλήματα Ελλάδας και έχει παίξει τελικό Κυπέλλου Ελλάδας. Ας μην πανηγυρίζει σαν να πήρε την Ευρωλίγκα! Τον εκλιπαρούμε να μη μικραίνει άλλο τον Α.Ο.Π.Φ.".

Keywords
Τυχαία Θέματα