ΠΑΟΚ | Μαρκόπουλος: "Το κακό ξεκίνημα μάς αποσυντόνισε"

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από την Ανκαρα στην Τουρκία, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να στέκεται στο κακό ξεκίνημα της ομάδας του το οποίο όπως είπε του αποσυντόνισε.

"Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ανκαρα. Ήταν καλύτερη και δίκαια νίκησε. Δεν μπήκαμε καθόλου καλά στον αγώνα, δεν είχαμε συγκέντρωση, είχαμε πολύ κακό ξεκίνημα και αυτό μας αποσυντόνισε πλήρως. Παίξαμε άσχημα σε άμυνα και επίθεση σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να αλλάξουμε το παιχνίδι μας, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό", ήταν τα όσα είπε ο προπονητής

του δικεφάλου.

Από την πλευρά των πακτών ο Μάρκ Πέιν είπε:"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας και έγινε ακόμη πιο δύσκολο από το πολύ κακό ξεκίνημα που είχαμε στο παιχνίδι. Η Ankara πήρε μεγάλη διαφορά στο παιχνίδι, και όσο μεγάλη προσπάθεια κι αν κάναμε από το σημείο που βελτιωθήκαμε, δεν ήταν αρκετή για να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Δεν πήγαμε καθόλου καλά στην άμυνα κι αυτό μας στοίχισε στο ξεκίνημα του αγώνα. Προσπαθήσαμε στη συνέχεια να μπούμε στο ρυθμό του αγώνα, αλλά ήταν αργά. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, να ξεπεράσουμε αυτή την ήττα και να δούμε το επόμενο μας που έχουμε μπροστά μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα