ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Προβλήματα ενόψει Μάλαγα...

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ουνικάχα Μάλαγα (8/3, 20:45) ξεκίνησε την Τρίτη (5/3), με τον Αργύρη Πεδουλάκη να "πονοκεφαλιάζει" για τα προβλήματα του Μάρκους Μπανκς και του Γάιου Σκορδίλη.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Ανδαλουσίας για τη 10η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκα, ωστόσο τα προβλήματα δεν

λείπουν από το "πράσινο" στρατόπεδο. Συγκεκριμένα, στην προπόνηση της Τρίτης (5/3), οι Μπανκς, Σκορδίλης, δεν πήραν μέρος και η συμμετοχή τους στο παιχνίδι με την Μάλαγα είναι αμφίβολη.

Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρείται από θλάση στους προσαγωγούς και μόνο με ένα... θαύμα θα κατορθώσει να δώσει το παρών στην αναμέτρηση. Πιο αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για τον Έλληνα σέντερ, ο οποίος ναι μεν υπέστη διάστρεμμα στο ματς της Δευτέρας (4/3) με τον ΚΑΟΔ, αλλά η περίπτωσή του θα επανεκτιμηθεί την Τετάρτη (6/3). Πάντως, κι αυτός δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα της Παρασκευής.

Όσον αφορά τον Βασίλη Ξανθόπουλο, τώρα, επέστρεψε στις προπονήσεις ακολουθώντας συντηρητικό πρόγραμμα, καθώς προέρχεται από θλάση στον αυχένα, και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δώσει κανονικά το παρών στην αναμέτρηση με την Ουνικάχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα