«Με νίκη επί του ΟΦΗ σωνόμαστε κατά 80%»

21:36 5/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ξεκάθαρος αναφορικά με το μέλλον της Βέροιας εμφανίστηκε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ανέφερε:

Για το ματς με τον Άρη: «Πίστευα πως με την ομάδα που έχει σταθεροποιήσει τις επιδόσεις της, θα έχουμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε την νίκη. Βέβαια, δεν ξεκινήσαμε όπως έπρεπε το ματς και χάσαμε τον προσανατολισμό μας στο πρώτο μέρος. Στην ανάπαυλα συζητήσαμε, τα βάλαμε κάτω και είπαμε τι πρέπει να κάνουμε για να φτάσουμε στο γκολ και την νίκη. Το γκολ

του Άρη ήρθε, χωρίς να μας έχει απειλήσει μέχρι τότε και μας έφερε εκνευρισμό για μερικά λεπτά. Ωστόσο, στην συνέχεια μας έβαλε σε φάση να αναδείξουμε το επίπεδό μας και μέσω αυτής της διαδικασίας, βρήκαμε τους αυτοματισμούς μας και πετύχαμε τρία γκολ».

Για την σχέση του με τον Καλτσά: «Κανένας δεν μπορεί να προδικάσει μια αλλαγή όταν μπαίνει. Το θέμα είναι με ποια λογική γίνεται αυτή. Το σκεπτικό ήταν ότι θέλαμε να βάλουμε έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να εκτελεί από μακριά και να περάσουμε ως φορ τον Ολαϊτάν. Έτσι, θα δημιουργούσαμε επιπλέον δύο προοπτικές για γκολ. Τα δύο τέρματα ήταν ευτυχής συγκυρία και μας προσέδωσε αυτό που περιμέναμε. Η σκέψη μας έγινε πραγματικότητα, καθώς αμφότεροι πέτυχαν και τα τρία γκολ. Πρέπει να μπορείς να αξιολογείς αυτό που βλέπεις και αναλόγως να εκτελείς. Δεν γίνεται να σχεδιάσεις κάτι και να σου βγει 100%. Το αντίστροφο είναι πιο πιθανό. Δουλειά μου είναι να ερμηνεύω σωστά όσα συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και ευτυχώς αυτή την φορά μας βγήκαν».

Για την υπόθεση παραμονής: «Κάθε αγωνιστική διαμορφώνει νέα δεδομένα. Η Βέροια πριν δύο αγωνιστικές ήταν σε δυσχερή θέση, ωστόσο τώρα πια νιώθουμε πιο καλά. Είναι παρακινδυνευμένο να καταθέσω μια άποψη κι ενώ έχουμε 6 αγωνιστικές για το τέλος. Η δική μου ομάδα, έχοντας τα ίδια στάνταρ αγωνιστικά, έχουμε πάρα πολλές πιθανότητες να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Γιατί το αν αξίζει να παραμείνει η Βέροια: «Οι αντίπαλοι που μας αντιμετωπίζουν, έχουν την άποψη πως είμαστε καλύτερη ομάδα από πολλές άλλες, αφού διακρίνουν πως είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια. Έτσι, όταν οι άλλοι λένε πως είσαι ικανός, τότε αξίζεις».

Για τον θεσμό του Κυπέλλου: «Εφόσον νικήσουμε και τον ΟΦΗ, τότε θα έχουμε φτάσει κατά 80% στον στόχο της παραμονής. Πρώτα ο Θεός πάρουμε εκεί τους τρεις βαθμούς, τότε θα παραταχθούμε πλήρεις για να διεκδικήσουμε την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση. Διαφορετικά θα εστιάσουμε αποκλειστικά στο πρωτάθλημα»

Keywords
Τυχαία Θέματα