ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: "Δεν είμαστε υπερομάδα αλλά..."

Ο Παναθηναϊκός πήρε άνετα τη νίκη επί της Αλμπα και ο Αργύρης Πεδουλάκης έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και την βελτίωση που παρουσιάζει το "τριφύλλι".


"Ήμασταν αρκετά σοβαροί. Είχαμε μεγάλη ενέργεια στην άμυνα και μεγάλη αυτοσυγκέντρωση. Η Άλμπα τα 'χει χάσει όλα στα τελευταία 2-3 λεπτά, είναι απαλλαγμένη απ' το άγχος της πρόκρισης, τα πολεμάει όλα τα παιχνίδια. Ήμασταν σοβαροί, σε γενικές γραμμές κάναμε καλό παιχνίδι στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι.

Βοήθησαν και τα 2 πλέι μέικερ (σ.σ. Μπανκς & Ξανθόπουλος), που έλειπαν» είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Παναθηναϊκού και συνέχισε σχετικά με το αν η νίκη της Ουνικάχα στη Μαδρίτη μετρίασε τη χαρά γι' αυτή επί της γερμανικής ομάδος: «Εντάξει. Είναι ένας πάρα πολύ δυνατός όμιλος. Και χθες (14/3) είδαμε τη Μπάμπεργκ στην Αναντολού Εφές. Η Ζαλγκίρις Κάουνας ήταν πρώτη στον όμιλό της στην πρώτη φάση κι ουσιαστικά είναι απ' έξω. Πολλά τα σενάρια, αλλά εμείς τι κάνουμε πάνω απ' όλα. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Η Ρεάλ Μαδρίτης φαινόταν ότι αγκομαχούσε. Είναι ένας "Μαραθώνιος", δεν έχει σταματήσει καθόλου. Είναι ένας πολύ δυνατός όμιλος. Είναι ανοιχτά όλα τα αποτελέσματα. Εμείς ήμασταν χωρίς δύο δημιουργούς μας, υπήρχε μία άλλη εντύπωση. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές, δικαιολογείται", δήλωσε αρχικά ο προπονητής του "τριφυλλιού" ενώ για το πώς θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τις επόμενες αναμετρήσεις στην Ευρωλίγκα είπε:

"Μπαίνουμε όπως όλη τη χρονιά. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σε κάθε παιχνίδι πάμε για τη νίκη, να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας. Έχουμε κάνει βήματα μπροστά. Είδαμε ο "Σόφο" (σ.σ. Σχορτσανίτης) πόσο σημαντικός είναι. Πάμε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτό έχουμε πει όλα τα παιδιά. Έχουμε μπροστά μας το ελληνικό πρωτάθλημα (σ.σ. με τον Πανελευσινιακό στις 18/3), πρέπει να είμαστε σοβαροί, μετά θα πάμε στη Μαδρίτη. Δεν είμαστε υπερομάδα. Αλλά θέλουμε να ξέρουμε οτι θα έχουμε προσπαθήσει κάθε φορά. Ότι δεν φάγαμε 100 πόντους, επειδή περπατάγαμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα