ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Ματσιούλις: "Να καλύψουμε τα λάθη που έγιναν"

Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Αλμπα και η Μάλαγα την Ρεάλ και αυτό για τον Γιόνας Ματσιούλις σημαίνει ότι τα αστεία τελείωσαν και όπως δήλωσε ο Λιθουανός οι "πράσινοι" πρέπει να δώσουν το 100% τους για να καλύψουν τα λάθη που έγιναν σε προηγούμενα ματς.

"Το κάναμε να φαίνεται εύκολο αλλά δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για αυτό. Ξέραμε την κρισιμότητα του αγώνα και μετά τη νίκη της Μάλαγα επί της Ρεάλ δεν υπάρχουν

αστεία. Δεν έχουμε περιθώριο να ασχολούμαστε με το παρελθόν και πρέπει να κοιτάμε μπροστά και να συνεχίσουμε. Πρέπει να παίζουμε στο 100% όλοι μέχρι το τέλος", ανέφερε αρχικά ο Γιόνας Ματσιούλις.

Για το αν τα επτά λεπτά στο ματς με την Ρεάλ, στο ΟΑΚΑ και τα πέντε λεπτά στον αγώνα με την Μάλαγα στην Ισπανία μπορούν να πληγώσουν τον Παναθηναϊκό είπε: "Έτσι είναι. Αυτά τα λεπτά είναι αυτά που μας πλήγωσαν. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο και να κερδίσουμε αυτά που χάσαμε σε αυτά τα δύο ματς".

Για το μεγάλο ματς της επόμενης αγωνιστικής με την Ρεάλ στην Ισπανία: "Ξέρουμε τη σημασία του παιχνιδιού. Πρέπει να κερδίσουμε για να καλύψουμε τα λάθη που έγιναν".

Keywords
Τυχαία Θέματα