ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Σερμαντίνι: "Να κάνουμε την δουλειά μας..."

O Γκιόργκι Σερμαντίνι ενδέχεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο με την φανέλα του Ολυμπιακού στο ματς (4/1, 21:45) με την Μπεσίκτας και ο Γεωργιανός σέντερ μίλησε για το ματς με την τουρκική ομάδα αλλά και για τον πρώην προπονητή του στην Καντού και νέο τεχνικό της Εθνικής Ελλάδας, Αντρέα Τρινκιέρι.

"Ενδέχεται να παίξω αύριο το πρώτο μου παιχνίδι. Πάντα το ντεμπούτο σε μια νέα

ομάδα είναι δύσκολο. Αύριο είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας απέναντι στην Μπεσίκτας, η οποία διαθέτει εξαιρετική ομάδα", δήλωσε αρχικά ο Γκιόργκι Σερμαντίνι ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως ο Αντρέα Τρινκιέρι έιναι "έξυπνος και πολύ καλός προπονητής. Είναι πραγματικά πολύ καλός προπονητής, πιστέψτε με, θα κάνει σπουδαία δουλειά στην Εθνική σας και μπορεί να την φτάσει ψηλά".

Ο Κώστας Σλούκας από την πλευρά του εξήγησε πως "είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι, το πρώτο στην έδρα μας και το δεύτερο στη σειρά αυτή. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε σωστά. Να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού, να προσέξουμε τον Τζέρελς ο οποίος είναι το Α και το Ω αυτής της ομάδας και να παίξουμε το παιχνίδι που ξέρουμε στην έδρα μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα