"Πρέπει να κερδίσουμε"

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο (21:45) τη Μπεσίκτας στο πλαίσιο της Ευρωλίγκα σε ένα παιχνίδι που ο Γιώργος Μπαρτζώκας υποστηρίζει ότι μόνο αποτέλεσμα είναι η νίκη. "Ένα καταστροφικό τρίτο δεκάλεπτο μας στοίχισε τη νίκη στην Βιτόρια. Δεν θα κρύψω ότι τα παιδιά έχουν πίεση. Αυτό το πρωτάθλημα των οκτώ ομάδων, έχει φέρει πίεση και είναι λογικό, ειδικά αν αρχίζεις με ήττα. Ο Πάουελ είναι αμφίβολος ενώ και ο Παπανικολάου έχει ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς και δεν έκανε χθες προπόνηση", δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού

και πρόσθεσε:

"Το αυριανό ματς πρέπει οπωσδήποτε να το κερδίσουμε. Αντιμετωπίζουμε την πρωταθλήτρια Τουρκίας, η οποία έχει πολλές αλλαγές από πέρυσι και νέο προπονητή. Για εμένα ο Κουντέρ είναι από τους καλύτερους Τούρκους προπονητές, αν όχι ο καλύτερος. Η Μπεσίκτας βασίζεται περισσότερο στους ξένους της και όχι στους Τούρκους που δεν είναι πρώτης γραμμής".

Όσο για την απόκτηση του Σερμαντίνι ο Μπαρτζώκας υποστήριξε πως: "Όπως είχα πει θα αλλάζαμε παίκτη αν υπήρχε τραυματισμός ή πειθαρχικό παράπτωμα, αλλά προσθέσαμε έναν. Κάναμε ανάλυση με τους συνεργάτες μου και στη συνέχεια είπα στους κ.κ. Αγγελόπουλους και τον κ. Σκινδήλια πως χρειαζόμαστε παίκτη καθώς το TOP-16 έχει μεγάλες απαιτήσεις. Ξέραμε 1,5 μήνα πριν πως θα έφευγε ο Σερμαντίνι από τη Μακάμπι. Φαίνεται ότι ταιριάζει στην ομάδα και θα μας δώσει αυτό που θέλουμε. Είναι σε καλή ηλικία, ξέρει την Ελλάδα, έχει παίξει εδώ και σε Καντού και Ολίμπια έδειξε πως μπορεί να σταθεί σε επίπεδο Ευρωλίγκας".

Σε ότι αφορά στο αυριανό ματς, ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε: "Ο Τζέρελς κρίνει τον ρυθμό. Το μαρκάρισμα των τριών Αμερικάνων περιφερειακών είναι κλειδί και στη συνέχεια στους ψηλούς έχει τον Μάρκοτα και τον Βίντμαρ. Είναι ένα παιχνίδι χωρίς αύριο το οποίο δεν πρέπει να υποτιμήσουμε και νομίζω θα παίξουμε καλά και θα κερδίσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα