ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Α. Μάντζαρης: "Τώρα ξεκινά το πρωτάθλημα"

Το Περιστέρι συνεχίζει την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση (5/1, 17:00) με τον Αρη και ο Αντώνης Μάντζαρης επισήμανε τις δυσκολίες του παιχνιδιού που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α1.


"Είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, αλλά νομίζω πως θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι. Αγωνιζόμαστε στην έδρα ενός πολύ ισχυρού και ιστορικού αντιπάλου όπως είναι ο Αρης γεγονός που από μόνο του δείχνει το

βαθμό δυσκολίας του έργου μας", δήλωσε αρχικά ο 27χρονος γκαρντ στην επίσημη ιστοσελίδα του Περιστερίου και στη συνέχεια πρόσθεσε:

Αρης διαθέτει ένα αξιόλογο σύνολο και έναν πολύ καλό προπονητή. Η βαθμολογική του θέση δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του. Στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί, παίζοντας καλά για 40 λεπτά για ένα εκτός έδρας παιχνίδι.

Διότι τόσο με τον Ικαρο, όσο με τον ΠΑΟΚ αλλά και την Καβάλα είχαμε καλή εικόνα για το μεγαλύτερο μέρος των αγώνων, ωστόσο, κάποια κενά διαστήματα μάς στοίχισαν ακριβά. Στο Αλεξάνδρειο τέτοια κενά διαστήματα δεν συγχωρούνται".

Κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Αντώνης Μάντζαρης ανέφερε πως "η μέχρι σήμερα πορεία μας με τις τέσσερις νίκες θεωρείται καλή. Ωστόσο, δεν σημαίνει τίποτα.

Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι κάτι καταφέραμε σε ό,τι αφορά το στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Το πρωτάθλημα τώρα ξεκινά για εμάς. Απαιτείται σοβαρότητα και συγκέντρωση για να έχουμε ανάλογη συνέχεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα