ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Μπαρτζώκας: "Φαβορί ο Παναθηναϊκός"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επισήμανε στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου των προπονητών της Α1 πως ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να μείνει στην κορυφή κυνηγώντας όλους τους τίτλους, ενώ στο περιθώριο της παρέλαβε από τον Γιώργο Χαλβατζάκη εκ μέρους των «ερυθρολεύκων» το βραβείο για την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου.

"Καλησπέρα σε όλους! Ο Ολυμπιακός φέτος θα προσπαθήσει να μείνει στην κορυφή, στο ανώτερο αγωνιστικό

επίπεδο κυνηγώντας τίτλους αλλά και ανανεώνοντας τον κορμό του. Επιδιώξαμε να ενισχυθούμε με ταλαντούχους Έλληνες παίκτες που θα μας βοηθήσουν άμεσα και στις τρεις διοργανώσεις. Νομίζω θα τα καταφέρουμε μια χαρά, παρά τις δυσκολίες".

Σχετικά με το ντέρμπι, ο τεχνικός των Πρωταθλητών Ευρώπης ανέφερε: "Κανείς δεν ήθελε να γίνει κάτι τέτοιο τόσο νωρίς, αλλα΄έτσι είναι το πρόγραμμα . Ολοι παίζουμε με όλους Εχουμε το νεσαβαντάζ των -2 βαθμών και των κεκλεισμένων των θυρών. Ολοι λένε πως ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί. Ενισχύθηκε πάρα πολύ. Είναι το φαβορί. Εμείς αυτό που κάναμε είναι να αναλύσουμε την περσινή χρονιά, που στους τελικούς μείναμε χωρίς δύο βασικούς παίκτες. Βαθύναμε το ρόστερ. Με τον Παναθηναϊκό θα ασχοληθούμε από σήμερα".

Για το θέμα της βίας συμπλήρωσε ότι: "Αρνούμαι να απαντήσω, υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με αυτό το θέμα. Δεν είναι οι προπονητές που θα μιλήσουν για αυτό το θέμα".

Για να καταλήξει λέγοντας πως: "Το ελληνικό μπάσκετ το σέβονται στο εξωτερικό, το είδαμε από τα παιχνίδια που παίξαμε στην Ευρώπη και στη Ν. Αμερική. Δουλεύουμε για να πάμε το ελληνικό μπάσκετ όσο πιο ψηλά γίνεται, καλούνται και όλοι οι αρμόδιοι να κάνουν το ίδιο για να μην απαξιώνουμε το υλικό που έχουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα