ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ | Με οδηγό την περσινή πορεία

Πέρυσι περίπου τέτοια εποχή, η πλειονότητα των "fan" της Α2 είχε σπεύσει να προεξοφλήσει τον άνετο υποβιβασμό του Αρκαδικού στη Β' Εθνική.

Ωστόσο, ο Γιάννης Καστρίτης αποδείχτηκε αντάξιος των προσδοκιών, καθοδήγησε εξαιρετικά το... ρόστερ ανάγκης που είχε φτιαχτεί λίγο πριν εκπνεύσουν οι μεταγραφές και σώθηκε με μεγάλη άνεση.

Τα δεδομένα φέτος είναι ανάλογα... Λίγοι πιστεύουν πως ο Αρκαδικός δεν θα κινδυνεύσει, όμως όποιος δεν ρίχνει απλά μια επιφανειακή ματιά, μπορεί κάλλιστα να διαπιστώσει πως παρά τις τεράστιες αποχωρήσεις των Αλέξανδρου Σιγκούνα, Σωκράτη Γκιζόγιαννη,

Μίρος Τσουμπρίλο και Θοδωρή Τσιότρα, η ομάδα της Τρίπολης θα είναι και φέτος εξαιρετικά ανταγωνιστική και δεν θα αποτελέσει σε καμία περίπτωση εύκολη λεία για οιαδήποτε ομάδα.

Βέβαια, φέτος ως γνωστόν υπάρχει μόνο ένας κοινοτικός και πολλά θα κριθούν από τις διαθέσεις και την προσαρμοστικότητα του Μάρκο Πόπαντιτς. Ο Σέρβος πλέι μέικερ αποτελεί τη μεγαλύτερη... ζαριά που έριξαν φέτος οι Αρκάδες και σε περίπτωση που ανταποκριθεί στο ρόλο του, τότε το μέλλον θα είναι ευοίωνο.

Κομβικής σημασίας είναι η επιστροφή του Γιώργου Κοψαύτη, που θα επωμιστεί μεγάλο βάρος στο σκοράρισμα, μαζί με τους Γιάννη Προδρόμου και Μόλις Σάκοτα, ενώ οι άνθρωποι περιμένουν πολλά και από τον πρώην φόργουορντ του Κοροίβου, Γιάννη Αντωνιάδη, ο οποίος έχει αφήσει πίσω τον σοβαρό του τραυματισμό στο γόνατο και ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο.

Η έλευση του Μιχάλη Γιαννουλάκου μειώνει κάπως την ταχύτητα της βασικής πεντάδας, όμως προσφέρει άλλα πράγματα, πολύ σημαντικότερα, έχοντας παρτενέρ του στην φροντ λάιν το νεαρό Σπύρο Πάνου. Κίνηση-ματ ήταν η έλευση του "εγκεφαλικού" πλέι μέικερ, Γιάννη Καραμαλέγκου από τον Αμύντα με υποσχετική, ενώ σε πρώτο πλάνο θα βρίσκεται και φέτος το "πολυεργαλείο" της περιφέρειας, Θεοδόσης Γκόβας. Στο ρόστερ υπάρχουν και αρκετά ταλαντούχα, νεαρά παιδιά από την Τρίπολη, που αναμένεται να δώσουν λύσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα