Ολυμπιακοί αγώνες | Μέσα και ο Σάρας!

Είπε το "ναι" τελικά ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κι έτσι ο αστέρας του Παναθηναϊκού θα ενισχύσει τις προσπάθειες της Εθνικής Λιθουανίας στο προολυμπιακό τουρνουά, με τον Κεστούτις Κεμζούρα να τρίβει τα χέρια από ικανοποίηση!

Ο "Big Saras", ξεπέρασε τους αρχικούς του ενδοιασμούς σχετικά με το αν θα μπορέσει να αντεπεξέλθει σωματικά και έδωσε καταφατική απάντηση στον ομοσπονδιακό τεχνικό των Λιθουανών, ο οποίος πλέον μπορεί να υπολογίζει στον πολύπειρο γκαρντ των "πράσινων"! Εξάλλου, αυτή είναι

πιθανότατα η τελευταία ευκαιρία να δώσει το παρών ο 35χρονος Γιασικεβίτσιους σε Ολυμπιακούς Αγώνες και το γεγονός αυτό έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφασή του.

"Ο Σαρούνας αποφάσισε να έρθει και να υποστηρίξει την ομάδα. Δεν δίστασε. Του είπα ότι τον χρειάζομαι και έχει επίγνωση ότι αυτή μπορεί να είναι η τελευταία φορά που συμμετέχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Η μόνη του απορία είναι αν θα είναι έτοιμος σωματικά", δήλωσε μετά την θετική απάντηση του Σάρας, ο Κεστούτις Κεμζούρα.

Οι Λιθουανοί θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους στις 30 Μαΐου, με το προολυμπιακό της Βενεζουέλας να αρχίζει στις 2 Ιουλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα