ΜΑΛΑΓΑ | Λέει «αντίο» ο Γκαρμπαχόσα

Έτοιμος να κρεμάσει την φανέλα του και ν΄αποσυρθεί από την ενεργό δράση φέρεται να είναι ο Χόρχε Γκαρμπαχόσα σύμφωνα με δημοσίευμα του opiniondemalaga.es.

Ο Ισπανός φόργουορντ, που αντιμετώπισε ουκ ολίγα προβλήματα τραυματισμών στην καριέρα του, έφτασε αισίως τα 34 χρόνια και αναμένεται σε λίγες ημέρες, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ν’ ανακοινώσει επίσημα την απόφασή του. Ο Γκαρμπαχόσα είχε τραυματιστεί τον Απρίλιο στην γάμπα κι εκ τότε παραμένει στα «πιτς».

Ξεκίνησε την επαγγελματική

του καριέρα το 1994 στην Ταουγκρές, με την οποία αγωνίστηκε το ως το 2000, όταν και… μετανάστευσε στο Τρεβίζο για λογαριασμό της Μπενετόν. Το 2004 πήρε μεταγραφή στη Μάλαγα ενώ το 2006 έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι για τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και για λογαριασμό των Ράπτορς. Το 2008 επέστρεψε στην Ευρώπη και αγωνίστηκε για μία σεζόν στην σεζόν στην Χίμκι. Τα επόμενα δύο χρόνια τα πέρασε στη Μαδρίτη, όπου ήταν ένας από τους υπερασπιστές της Βασίλισσας Ρεάλ και τη φετινή σεζόν φόρεσε ξανά τη φανέλα της Μάλαγα.

Με την Εθνική Ισπανίας πανηγύρισε δύο χρυσά μετάλλια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας (2006) και στο ευρωπαϊκό της Πολωνίας (2009). Επίσης, στο παλμαρέ του έχει ένα ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου (2008), δύο στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα της Σουηδίας (2003) και της Ισπανίας (2007) και ένα χάλκινο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Τουρκίας (2001).

Keywords
Τυχαία Θέματα