ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ | Παρελθόν και επίσημα ο Σπάχια

Ηταν κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι ο Νέβεν Σπάχια θα αποτελέσει παρελθόν από την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ μετά την απογοητευτική φετινή χρονιά και αυτό που έμενε ήταν η επίσημη ανακοίνωση. Κάτι, δηλαδή, που συνέβη και πλέον ο Κροάτης τεχνικός βρίσκεται εκτός ομάδος και τυπικά.

Η σεζόν για την Φενέρ ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και με... μπόλικα τσουβάλια όνειρα ότι φέτος θα πετύχει κάτι μεγάλο. Στην πορεία, ωστόσο, τα όνειρα έγιναν... εφιάλτες και η πορεία της τούρκικης ομάδας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί άνετα καταστροφική! Οι... καραβιές εκατομμυρίων που ξοδεύτηκαν

δεν έπιασαν ποτέ τόπο, με τους περσινούς πρωταθλητές Τουρκίας να αποκλείζεται στο Top-16 της Ευρωλίγκας -χάνοντας την ευκαιρία να δώσει το παρών στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης που διεξήχθη στο "σπίτι" της- και να μένει εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος από τα προημιτελικά!

Ο Σπάχια ήταν φυσικά εκείνος που συγκέντρωνε τα πυρά Τύπου και οπαδών και ήταν θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η απομάκρυνσή του από το "τιμόνι" της ομάδας, με την... προπονητολογία για τους πιθανούς αντικαταστάτες του να δίνει και να παίρνει εδώ και μερικές εβδομάδες.

Το μόνο που έμενε ήταν το τυπικό της υπόθεσης, που δεν ήταν άλλο από την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών. Κάτι που συνέβη και πλέον ο Νέβεν Σπάχια είναι ελεύθερος να αναζητήσει αλλού την καριέρα του, έχοντας κατακτήσει ένα νταμπλ την περασμένη σεζόν με την Φενέρ, στα δύο χρόνια που έμεινε στον πάγκο της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα