ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ | Ο Ντούντα στη λίστα της Φενέρ!

Στη λίστα της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ για τη νευραλγική θέση του προπονητή ήρθε να προστεθεί και το όνομα του προπονητή του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ιβκοβιτς, έπειτα από εκείνα των Μεσίνα και Ομπράντοβιτς!

Ο Σπάχια αποτελεί και τυπικά παρελθόν και πλέον οι ιθύνοντες της Φενέρ έχουν ρίξει το βάρος στην απόκτηση ενός καταξιωμένου προπονητή

που θα τους ανεβάσει επίπεδο...

Ετσι, σύμφωνα με δημοσίευμα της τούρκικης "Vatan", οι περσινοί πρωταθλητές της γείτονος χώρας έχουν τοποθετήσει το όνομα του πολύπειρου τεχνικού του Ολυμπιακού σε περίοπτη θέση στη λίστα τους! Για την ακρίβεια, οι άνθρωποι της Φενέρ δεν... συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από τους τρεις μεγάλους στόχους για τον πάγκο της ομάδας, αφού επιθυμούν διακαώς να κάνουν δικό τους έναν εκ των Ετόρε Μεσίνα, Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Ντούσαν Ιβκοβιτς!

Δεν είναι ωστόσο η πρώτη φορά που ακούγεται το όνομα του Ντούντα ως υποψήφιου για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ... Προ δυόμιση μηνών, τούρκικο δημοσίευμα ανέφερε ότι ο Σπάχια θα αποτελέσει παρελθόν πριν ολοκληρωθεί η σεζόν, με τους διοικούντες να ετοιμάζουν πρόταση για τον Ντούσαν Ιβκοβιτς, με τον ερχομό του καλοκαιριού!

Keywords
Τυχαία Θέματα