Ολυμπιακοί αγώνες | Έτοιμος για Μεγάλη Βρετανία ο Μάλενς!

Με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της Μεγάλης Βρετανίας είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου ο Μπάιρον Μάλενς.

Ο 23χρονος σέντερ (2,13μ.) των Μπόμπκατς είναι γεννημένος στο Οχάιο, ωστόσο η μητέρα του έχει καταγωγή από το Μίντλσεξ της Αγγλίας και γι’ αυτό το λόγο μπορεί να επιλέξει να αγωνιστεί τελικά με τα χρώματα αυτής της χώρας. Μάλιστα, ο σούπερσταρ

των Βρετανών και των Σικάγο Μπουλς, Λούολ Ντενγκ, αποκάλυψε πως έχει μιλήσει και αυτοπροσώπος με τον Μάλενς. "Όταν παίξαμε κόντρα στην Σάρλοτ του μίλησα για λίγο και έδειχνε πραγματικά ενθουσιασμένος", ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο φόργουορντ των "ταύρων".

Ο Αμερικανός άσος το καλοκαίρι ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου, με τον οποίο δεν πρόλαβε όμως να αγωνιστεί σε επίσημο ματς, παρά μόνο σε παιχνίδια φιλικού χαρακτήρα, καθώς επέστρεψε στις ΗΠΑ και το NBA.

Ο Μάλενς διανύει την τρίτη του σεζόν στον "μαγικό κόσμο" και φέτος με την ομάδα της Σάρλοτ όπου βρίσκεται από την περασμένη χρονιά, σημειώνει περίπου 10 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι από το 2009 έως το 2011 αγωνιζόταν με τους Θάντερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα