ΜΑΚΑΜΠΙ Τ.Α. | "Πολύ δύσκολη σειρά με Παναθηναϊκό"

Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έφυγαν με το διπλό από το παγωμένο Καζάν και στα προημιτελικά θα βρουν στο δρόμο τους την Μακάμπι Τελ Αβίν των Παπαλουκά και Σχορτσανίτη και ήδη στο στρατόπεδο της "ομάδας του λαού" επικρατεί προβληματισμός.

Ο Γκάι Γκούντες, συνεργάτης του Ντέιβιντ Μπλατ στον πάγκο του συλλόγου, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε τελικά

ως πρώτος από τον όμιλό του και αναγνώρισε ότι το έργο των παικτών της Μακάμπι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, αφού υπάρχει και το μειονέκτημα της έδρας.

"Δεν είναι μυστικό ότι θα προτιμούσαμε για αντίπαλο την Ούνιξ Καζάν, που είναι λιγότερο έμπειρη ομάδα από τον Παναθηναϊκό. Η ελληνική ομάδα έχει μεγάλη πείρα και έναν μεγάλο προπονητή, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Θα είναι μια πολύ δύσκολη σειρά. Ο Παναθηναϊκός επιτίθεται πολύ με πικ εν ρολ, ενώ προτιμά το σετ παιχνίδι και παίζει πολύ επιθετική άμυνα. Θα πρέπει να πιάσουμε το μέγιστο της απόδοσής μας αν θέλουμε να περάσουμε", τόνισε ο παλαίμαχος άσος.

Keywords
Τυχαία Θέματα