Στοίχημα | Εμπιστοσύνη στον Ολυμπιακό

Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Γαλατασαράι και θέλει νίκη με 2 πόντους και πάνω για να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας. Θεωρούμε ότι έχει την δυνατότητα να τα καταφέρει και μάλιστα σχετικά εύκολα.

Σαν υλικό είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τους Τούρκους, με ποιοτικότερα γκαρντ και πιο γεμάτη -ειδικά με την προσθήκη του Ντόρσεϊ- γραμμή ψηλών. Η Γαλατά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο σαν ομάδα και ουσιαστικά διεκδικεί την πρόκριση

επειδή της «έδωσε» το παιχνίδι η ΤΣΣΚΑ και επειδή ο Ολυμπιακός έκανε κακή επιλογή στην τελευταία επίθεση και δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην Πόλη. Επιθετικά έχει πολλά προβλήματα καθώς ακόμα και στις νίκες που παίρνει δύσκολα περνάει τους 70 πόντους. Απέναντι στον Ολυμπιακό που στο ΣΕΦ πνίγει τους αντιπάλους του (69 πόντους δέχεται μ.ο.) με τα άσχημα επιθετικά ποσοστά που έχει η ομάδα του Μαχμούτι θα έχει μεγάλο πρόβλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι για την πρόκριση (ο Ντόρσεϊ χθες δήλωσε ότι «ή κερδίζουμε ή πεθαίνουμε») και πιστεύουμε ότι στο τέλος αυτοί θα χαμογελάσουν. Σημαντικό στοιχείο επίσης, ότι ο Ολυμπιακός μέσα στην έδρα του βρίσκει σκορ από αρκετούς παίκτες, επομένως και να προσαρμοστεί η άμυνα της Γαλατασαράι στον Σπανούλη, λύσεις θα υπάρχουν. Κυρίως όμως δείχνουν εμπιστοσύνη στην άμυνα των Κυπελλούχων Ελλάδος, ενώ πλεονέκτημα αναμένεται να είναι και το κατάμεστο ΣΕΦ.

Πρόταση
Ολυμπιακός - Γαλατασαράι (+6.5) 1 (1.90)

Περισσότερα στο betplayer.eu

Keywords
Τυχαία Θέματα