ΟΦΗ | Πλιούκας: «Ο κόσμος θα είναι δίπλα μας»

O OΦΗ εντυπωσίασε στην 4η «στροφή» της Α2 επικρατώντας της Καβάλας με 74-60 και Χάρης Πλιούκας μίλησε για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του, ενώ παρέλειψε να στείλει το μήνυμά του στους φίλους των Κρητικών.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Χάρη Πλιούκα στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ:

Χάρη, ο ΟΦΗ πέτυχε μια σπουδαία νίκη επί της Καβάλας. Ποια ήταν τα στοιχεία που έφεραν τη νίκη;

«Η Καβάλα είναι

μια ομάδα που διεκδικεί την άνοδο και το είχε δηλώσει εξ’ αρχής. Εμείς δεν φοβηθήκαμε ούτε τα ονόματα που έχει στο ρόστερ της αλλά ούτε και το ότι η Καβάλα διαθέτει μια έμπειρη ομάδα. Παίξαμε αυτό που μπορούμε να παίξουμε και ήρθε μια δίκαιη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την άμυνα μας, ήμασταν εύστοχοι και καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι. Κάναμε αυτό που ήθελε ο κόουτς, είχαμε ενέργεια και σωστή ενέργεια. Στοιχεία που έπαιξαν σημαντικό ρόλο».

Η ομάδα έχει ξεκινήσει καλά, αλλά έρχεται ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Αγία Παρασκευή.

«Εμείς κρατάμε χαμηλούς τόνους και από σήμερα σκεφτόμαστε ήδη το παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου. Κάναμε δύο καλές νίκες όμως από εκεί και πέρα είμαστε προσγειωμένοι και δεν παίρνουν αέρα τα μυαλά μας. Δουλεύουμε συνεχώς για να βελτιωνόμαστε και ελπίζουμε ότι θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα και στην συνέχεια του πρωταθλήματος».

Ποιο είναι το μήνυμα που στέλνεις στον κόσμο της ομάδας μας;

«Ο κόσμος που ήρθε μας στήριξε και νιώσαμε την βοήθειά του. Όσο περισσότερος κόσμος έρθει, τόσο το καλύτερο. Εμείς παίζουμε ωραίο μπάσκετ και προσπαθούμε για το καλύτερο. Θέλουμε την στήριξη του και πιστεύω ότι θα είναι δίπλα μας».

Πρώτη σου χρονιά εκτός Θεσσαλονίκης, είσαι ευχαριστημένος από το τι έχεις συναντήσει στον ΟΦΗ;

«Όλα είναι όπως πρέπει να είναι. Η ομάδα δουλεύει ρολόι και όλοι είμαστε ένα. Διοίκηση, προπονητές και παίκτες. Ο ΟΦΗ δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα και αυτό είναι κάτι που δεν το συναντάς σε ομάδες της Α2. Ο ΟΦΗ είναι πολύ οργανωμένος και τα αποτελέσματα του βγαίνουν μέσα στο γήπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα