Εύκολα τον Ηρακλή η Νίκη Βόλου

20:06 4/11/2013 - Πηγή: AEK365

Πορεία πρωταθλητισμού, εξακολουθεί να κάνει η ομάδα της Νίκης, Βόλου, η οποία επικράτησε του Ηρακλή με 2-0 στην Μαγνησία, βυθίζοντας ακόμα περισσότερο τον Γηραιό, που εξακολουθεί να προβληματίζει.

Ο Ηρακλής ήταν αυτός που απείλησε πρώτος, καθώς στο 23' ο Ονουάτσι σημάδεψε το δοκάρι, όμως η συνέχεια ανήκει αποκλειστικά στους γηπεδούχους, καθώς ο Γηραιός δεν κατάφερε να δημιουργήσει άλλη κλασική ευκαιρία.

Αντίθετα, οι

παίκτες της Νίκης πίεσαν και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ δέκα λεπτά αργότερα, με κεφαλιά του Μανουσάκη. Μάλιστα, το έργο των γηπεδούχων έγινε ακόμα πιο εύκολο στην συνέχεια, αφού στο 65' ο Ηρακλής έμεινε με παίκτη λιγότερο, ύστερα από την αποβολή του Σαββίδη.

Οι Βολιώτες δεν δυσκολεύτηκαν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ, χωρίς να σπαταλούν δυνάμεις για να πιέσου, ενώ κατάφεραν να πετύχουν και ένα δεύτερο τέρμα στις καθυστερήσεις, με τον Γέσιτς να είναι αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Με το τρίποντο αυτό, η Νίκη παραμένει στην δεύτερη θέση, ενώ αντίθετα, ο Γηραιός εξακολουθεί να πραγματοποιεί κακές εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να είναι ήδη από την 6η αγωνιστική, 11 βαθμούς πίσω από την κορυφή!

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Γκότοβος, Γιώτας, Παπαδόπουλος, Ζουλιώτης, Αναστασόπουλος (67' Σεϊμάν), Μανουσάκης (77' Ριβέρα), Ακασού, Ανιέτε, Τζιώρας, Γέσιτς.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γκιγέρμο Όγιος): Κηπουρός, Μπριλάκης, Σαββίδης, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Λίμα, Σιατραβάνης (56' Τάι), Ονουάτσι, Ματσούκας (58' Τσιλιανίδης), Πορτουλίδης (72' Χιονίδης), Κυριάκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα