Β' ΕΘΝΙΚΗ | Χατζηιωάννου: "Πήραμε αυτό που επιθυμούσαμε"

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με την Ελευθερούπολη στην Κατερίνη για την 4η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου, στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr τόνισε τη σημαντικότητα της νίκης.

"Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι πετύχαμε μια νίκη σε συνδυασμό με καλή εμφάνιση και όμορφο μπάσκετ. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας για μας

γιατί είναι απ’ αυτά τα παιχνίδια που δεν επιτρέπεται να χάσεις. Κάτω από την πίεση του αποτελέσματος ανταποκριθήκαμε πλήρως, λειτουργήσαμε πολύ καλά επιθετικά, είχαμε πολλούς παίκτες σε εξαιρετική μέρα και τελικά πήραμε αυτό που τόσο πολύ επιθυμούσαμε".

Στον αγώνα της Κατερίνης όμως υπήρχε και μια πρωτοπορία για την ομάδα του Πιερικού-Αρχέλαου:

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

"Κοντά στον αγωνιστικό χώρο, όπου κάθισαν δέκα τυχεροί φίλοι της ομάδας που είχαν κάνει πρώτοι like στο facebook του συλλόγου www.facebook.com/pierikosarxelaos όπου αναρτήθηκε, για το σκοπό αυτό, η αναγγελία του παιχνιδιού.

Όλοι εκφράσθηκαν με τα καλύτερα λόγια για την υλοποίηση αυτής της ιδέας και έτσι κάθε Τετάρτη, πριν τον αγώνα που θα γίνεται στην Κατερίνη, στις 7 μμ. θα γίνεται ο διαγωνισμός για τις… προνομιούχες θέσεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα