Μια πατρίδα σκάκι...

Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς ήταν ο τιμονιέρης της ΤΣΣΚΑ για τρία χρόνια και η ρώσικη ομάδα δεν γινόταν να μην τον τιμήσει ετοιμάζοντας ένα πρωτότυπο βίντεο και για τους δυο κόουτς των ομάδων.

Η ΤΣΣΚΑ παρουσίασε ένα βίντεο για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και τον Γιόνας Καζλάουσκας με λέιζερ. Σε ένα λευκό πανί σχηματίστηκε αρχικά το πρόσωπο του τεχνικού του Ολυμπιακού

να κάνει την πρώτη κίνηση σε μια παρτίδα σκάκι στην τριετία που ήταν προπονητής της ΤΣΚΑ και στη συνέχεια αυτό του Καζλάουσκας στη διετία που ήταν προπονητής στον Ολυμπιακό. Η παρτίδα μεταφέρθηκε στο σήμερα όπου οι δυο άνδρες έχουν αλλάξει πάγκους. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε ένα βίντεο για την ΤΣΣΚΑ με αποσπάσματα από την ταινία "War Horse".

Όμως τα παραλειπόμενα από την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ και Ολυμπιακό δεν τελειώνουν εδώ, καθώς 30 φίλαθλοι της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης βρέθηκαν στο γήπεδο και υποστήριζαν τους "ερυθρόλευκους" , έχοντας μάλιστα και μια ελληνική σημαία μαζί τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υποψήφιος πρόεδρος της Ρωσίας και πρόεδρος των Νιου Τζέρσι Νετς και πρώην ιδιοκτήτης της ΤΣΣΚΑ, Μιχαήλ Προκχόροφ βρέθηκε στο γήπεδο και καθόταν στην πρώτη γραμμή των κερκίδων. Δίπλα του υπήρχαν αρκετοί Ρώσοι φίλαθλοι που είχαν κασκόλ που έγραφαν το όνομά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα