ΚΟΣΜΟΣ | Το αστέρι που κατέληξε στη φυλακή...(vid)

Ήταν ανάμεσα στους 100 πιο υποσχόμενους παίκτες της ηλικίας του στην Αμερική, η καριέρα του είχε αρχίσει να παίρνει την ανιούσα... αλλά όλα αυτά σταμάτησαν όταν η απόφαση του δικαστηρίου τον έστειλε για τρια χρόνια στη φυλακή. Ο λόγος για τον Τόνι Φάρμερ.

Ο Φάρμερ είναι μόλις 18 χρονών και αγωνίζεται στο Garfield Heights High School του Οχάιο και το ταλέντο του άφηνε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Οι ελπίδες όμως και τα όνειρά του για καριέρα στο NBA κατέρρευσαν μόλις το δικαστήριο τον καταδίκασε σε τρια χρόνια φυλάκισης.

Τον Ιούλιο που μας πέρασε ο Φάρμερ δήλωσε την ενοχή του για την απαγωγή, την ληστεία, την προσβολή αλλά και τον εκφοβισμό της πρώην αγαπημένης του, Andrea Lane. Οι κατηγορίες είχαν απαγγελθεί από τον περασμένο Απρίλιο. Το δικαστήριο που έβγαλε την οριστική του απόφαση πριν από κάποιες μέρες έστειλε τον Φάρμερ στη φυλακή, παρά τις καταθέσεις των φίλων του και των καθηγητών του που διαβεβαίωναν ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό παιδί. Η υπόθεσή του θα εξεταστεί εκ νέου σε έξι μήνες, αλλά τώρα τα όνειρα για καριέρα στο NBA μοιάζουν πολύ μακρινά.

Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει τον Φάρμερ σε μικρότερη ηλικία αλλά είναι ενδεικτικό αναφορικά με τις ικανότητές του.

Keywords
Τυχαία Θέματα