Άνετα η Σέλτικ

23:47 29/8/2012 - Πηγή: AEK365

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΠΛΕΪ ΟΦ- 2ος ΑΓΩΝΑΣ

ΣΕΛΤΙΚ- ΧΕΛΣΙΝΚΜΠΟΡΓΚ: 2-0 (2-0)
Γήπεδο: Σέλτικ Παρκ
Με τον Σαμαρα να κάνει πολύ καλό παιχνίδι, η Σέλτκ νίκησε με 2-0 την Χέλσινγκμποργκ και πήρε εύκολη πρόκριση.
Το ματς ήταν πολύ κακό στο πρώτο τέταρτο και μόλις στο 16' η Χέλσινγκμποργκ απείλησε με το σουτ του Μπεντόγια, ενώ στο 21' ο Σαμαράς έκανε πανέμορφη ενέργεια, αλλά δεν μπόρεσε να τελειώσει καλά τη φάση και ο Χάνσον πρόλαβε και απομάκρυνε.
Ο Έλληνας φορ

απείλησε και πάλι τον Χάνσον στο 28ο λεπτό με όμορφο σουτ και 4 λεπτά μετά ήρθε και τα γκολ για τη Σέλτικ.
Οι «καθολικοί» εκτέλεσαν ένα κόρνερ με πάσα, ο Φόρεστ έκανε τη σέντρα, η μπάλα απομακρύνθηκε και ο Σαμαράς έκανε νέο γέμισμα με τον Χούπερ απλά να πλασάρει από κοντά και να κάνει το 1-0.
Τελευταία καλή φάση για το πρώτο μέρος, το σουτ του Φόστερ στο 41', που κόντραρε σε σώματα και δεν κατέληξε στην εστία του Χάνσον.
Η Χέλσινγκμποργκ είχε την πρώτη της καλή φάση στο ματς στο 51', με τον Ούρονεν να σουτάρει και τον Φόρστερ να απομακρύνει όμορφα, ενώ στο 81' το σουτ του Φόρεστ πέρασε λίγο άουτ, τρία λεπτά μετά ο Χούπερ αστόχησε μέσα από την περιοχή και στο 88' ο Χάνσον έκανε μεγάλη διπλή επέμβαση.
Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε από τον Βανιάμα στο 88ο λεπτό.
ΣΕΛΤΙΚ: Φόρτσερ, Μάθιους (73' Λούστιγκ), Ιζαγκουίρ, Ουίλσον, Μουλγκριούμ Μπράουν, Κόμονς, Βανιάμα, Σαμαράς (69' Βατ), Φόρεστ, Χούπερ (90' ΜακΚάρτ).
ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ: Χάνσον, Άτα (81' Νόρντμαρκ), Άντερσεν, Βάλστεντ (73' Λίντστρομ), Ούρονεν, Σαντικού, Μαχλανγκού, Γκάσι, Μπεντόγια, Σέρουμ (62' Ακάμ), Ντζούρντιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα