Πλήρωσε το πρώτο ματς

23:52 29/8/2012 - Πηγή: AEK365

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΠΛΕΪ ΟΦ- 2ος ΑΓΩΝΑΣ

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ- ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: 1-2 (3-1)
Γήπεδο: Ολιμπίνσκι
Το αδύνατο δυνατό παραλίγο να κάνει η Γκλάντμπαχ που στο 80' κέρδιζε με 2-0 την Ντιναμό και ήθελε ακόμη ένα γκολ, αλλά τελικά κέρδισε με 2-1 κι έμεινε εκτός ομίλων.
Η Ντιναμό δεν είχε τίποτα να χάσει και μπήκε από τα πρώτα λεπτά πολύ επιθετικά, μόλις στο 2ο λεπτό η Γερμανική ομάδα έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Αράνγκο έκανε τη διαγώνια μπαλιά στον Χέρμαν, ο οποίος φάτσα με το τέρμα, κατάφερε να αστοχήσει.

Το ματς είχε πολύ γρήγορο ρυθμό και δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της Ντιναμό να χάσει μεγάλη ευκαιρία.
Ο Ιντέγιε μπήκε μέσα στην περιοχή ανενόχλητος, αλλά την ώρα που προσπάθησε να πλασάρει τον Τερ Στέγκεν, ο Στρανζλ τον πρόλαβε και έκοψε την μπάλα.
Στο 13ο λεπτό ο Αράνγκο έκανε τη σέντρα, αλλά η προβολή του Χάνκε ήταν άστοχη, ενώ στο 22' ο Κοβάλ απομάκρυνε όμορφα το σουτ του Χέρμαν από το ύψος της περιοχής.
Στο 31' ο τερ Στέγκεν είπε όχι σε σουτ του Γιαρμολένκο, ενώ στο 32΄το σουτ του Ντε Γιονγκ πέρασε άουτ.
Στο 4ο λεπτό ο τερ Στέγκεν είπε ξανά όχι στον Γιαρμολένκο και αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους.
Στο 53' ο Κοβάλ απομάκρυνε ασταθώς το σουτ του Αράνγκο, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Χέρμαν που αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε να σκοράρει.
Η Γκλάντμπαχ ήταν καλύτερη και κατάφερε να ανοίξει τα σκορ στο 71'. Ο Αράνγκο έκανε τη σέντρα και ο Καχερίντι κατά λάθος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Στο 78' η Γκλάντμπαχ έκανε και το 2-0 και ξαναμπήκε στο παιχνίδι της πρόκρισης.
Σκόρερ ο Αράνγκο με όμορφη κεφαλιά μετά από κόρνερ.
ΝΤΙΝΑΜΟ: Κοβάλ, Ντανίλο Σίλβα, Μπετάο, Ταϊβό, Καχερίντι, Βελόσο, Γιαρμολένκο, Γκαρμάς, Γκούσεφ, Νίνκοβιτς (46' Βουκόγεβιτς), Ιντέγιε (90' Ρουμπέν).
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Τερ Στέγκεν, Ντάεμς, Μπρούερς, Γιάντσκε, Στρανζλ, Νορντβάιτ, Αράνγκο, Τζάκα, Χέρμαν (63' Ρινγκ), Ντε Γιονγκ (72' Ντε Καμάργκο), Χάνκε (59' Χργκότα).

Keywords
Τυχαία Θέματα