ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Η "πρώτη" του Φραγκιά

Ο Βασίλης Φραγκιάς είναι και επίσημα από χθες ο νέος τεχνικός του Κολοσσού και σήμερα (9/1) το απόγευμα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα της Ρόδου.

Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν για τον Έλληνα κόουτς, καθώς ο Δημήτρης Τσαλδάρης παραμένει εκτός, ενώ ο Μανώλης Κουκουλάς θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ:

"Την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα θα κάνει σήμερα το απόγευμα ο Βασίλης Φραγκιάς. Ο νέος τεχνικός της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός βρέθηκε και το πρωί στο «Βενετόκλειο», όπου οι «θαλασσί» έκαναν σουτ και το απόγευμα θα μιλήσει στους παίκτες του. Ο Αθηναίος κόουτς βρίσκεται από χθες το βράδυ στη Ρόδο και έπιασε ήδη δουλειά στο γήπεδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός προπονήσεων παραμένει ο Δημήτρης Τσαλδάρης λόγω του γνωστού προβλήματος στον αστράγαλο, ενώ εκτός έμεινε χθες ο Μανώλης Κουκουλάς, ο οποίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.
Από κει και πέρα η προετοιμασία της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός συνεχίζεται για το παιχνίδι της Κυριακής (16:00) κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Basket League.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

Από σήμερα το πρωί ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από σήμερα μέχρι την Παρασκευή και ώρες 10:30-15:00 από τα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός (πλατεία Βρούχου, τηλ. 22410-22261), καθώς και το Σάββατο από 11:00-15:00. Εφόσον υπάρχουν εισιτήρια, θα πωλούνται στο εκδοτήριο του «Βενετοκλείου» την ημέρα του αγώνα από τις 14:00. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10, 15 και 20 ευρώ. Λόγω της μεγάλης ζήτησης και του περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων, εξαιτίας της μικρής χωρητικότητας του γηπέδου, τα μέτρα ασφαλείας την Κυριακή θα είναι αυξημένα και καλό θα είναι οι φίλαθλοι να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια τους".

Keywords
Τυχαία Θέματα