ΟΛΙΜΠΙΑ Λ. | "Εκλεισε" στους Σπερς ο Μπέινς!

Το... "american dream" του Ααρον Μπέινς παίρνει σάρκα και οστά! Πώς; Ο Αυστραλός "γίγαντας" της αντιπάλου του Παναθηναϊκού στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας, Ολίμπια Λιουμπλιάνας, θα πραγματοποιήσει το υπερατλαντικό βήμα για λογαριασμό των Σπερς, στους οποίους υπέγραψε μέχρι το 2014

Ούτε ο ίδιος ο Μπέινς δεν θα περίμενε ότι από τα παρκέ της Α1 με τη φανέλα του Ικαρου Καλλιθέας

την περασμένη σεζόν, θα κατέληγε μέσα σε λίγους μήνες στο μαγικό πλανήτη και όχι για... όποια κι όποια ομάδα, αλλά για τους Σπερς του Γκρεγκ Πόποβιτς!

Ο 26χρονος Αυστραλός σέντερ εξαργυρώνει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας σε Ευρωλίγκα (13,8π., 9,8 ριμπ. ανά αγώνα) και Σλοβενία, αλλά και με την Εθνική της χώρας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, πραγματοποιώντας το μεγαλύτερο άλμα της καριέρας του. Οι Σπερς αποφάσισαν να προσφέρουν συμβόλαιο συνεργασίας στον άλλοτε αστέρα του Ικαρου Καλλιθέας μέχρι το 2014 και τον έκαναν δικό τους!

Η Ολίμπια Λιουμπλιάνας δεν... υπέκυψε στις πιέσεις από ουκ ολίγες ευρωπαϊκές ομάδες για την παραχώρηση του κορυφαίου παίκτη της για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ωστόσο δεν μπορούσε να πράξει το ίδιο και με την περίπτωση του Σαν Αντόνιο!

Τα "Σπιρούνια" θα καταβάλουν το ποσό των 400.000 δολαρίων για το buy-out του διεθνούς Αυστραλού σέντερ, που έχει βάλει ήδη την υπογραφή του στο συμβόλαιο! Ετσι, ο Ααρον Μπέινς... ετοιμάζει βαλίτσες και είναι έτοιμος για τη μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα του!

Keywords
Τυχαία Θέματα