ΣΙΕΝΑ | Μπράουν: "Μένω στην Σιένα!"

Κατηγορηματικά διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να αφήνει την Σιένα με προορισμό το ΝΒΑ ο Μπόμπι Μπράουν, με το νέο ηγέτη των πρωταθλητών Ιταλίας να ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την ιταλική ομάδα, εξηγώντας ότι "εδώ νιώθω σαν το σπίτι μου"!

Τις προηγούμενες ημέρες αναπτύχθηκε η φημολογία ότι ο Αμερικάνος άλλοτε γκαρντ του Αρη θα αναχωρήσει για... άλλες πολιτείες και συγκεκριμένα για τις... Ηνωμένες και το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, λόγω οικονομικών προβλημάτων της Σιένα.

Παρ' όλα αυτά, όπως ο ίδιος ο Μπράουν έβαλε τέλος στις... κακές γλώσσες!

"Διάβασα κι εγώ για τις φήμες περί ΝΒΑ. Αλλά ανήκω στην Σιένα, μου αρέσει πολύ εδώ και θα μείνω. Από την αρχή της σεζόν είχα να μάθω τον τρόπο του παιχνιδιού στην Ιταλία. Θέλω να γίνω ο ηγέτης της ομάδας. Η έλευσή μου στην Σιένα ήταν η σωστή επιλογή για μένα", ξεκαθάρισε αρχικά ο 29χρονος εκρηκτικός πόιντ γκαρντ στην Gazzetta dello Sport και συμπλήρωσε:

"Εχει... παράδοση νικήτριας και εγώ θέλω να νικάω! Είναι η καλύτερη ομάδα που έχω παίξει στην καριέρα μου, συμπεριλαμβανομένου του ΝΒΑ. Εδώ αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου. Λατρεύω την πόλη και τους ανθρώπους της".

Οσο για το αν θα συνεχίσει και την ερχόμενη σεζόν να φορά τη φανέλα της Σιένα επισήμανε: "Είναι ένα εδεχόμενο. Θέλω να αγωνίζομαι κάπου που θα είμαι παίκτης-"κλειδί" και δεν θα έρχομαι από τον πάγκο. Θέλω να είμαι ο κατάλληλος για την ομάδα μου. Είναι νωρίς ακόμη για να μιλάμε για το μέλλον, ας δούμε τι θα γίνει φέτος!"

Keywords
Τυχαία Θέματα