ΚΟΣΜΟΣ | Τρέλα για τον Γκάλη!

Το ασύλληπτο ποσοστό του 97,4% έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής ο Νίκος Γκάλης, ο οποίος σαρώνει στην ψηφοφορία για το Hall of Fame!

Από την ώρα που ανακοινώθηκε χθες η λίστα με τους παίκτες εκτός Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, που είναι υποψήφιοι για το Hall of Fame, o Γκάλης έρχεται μακράν πρώτος στις προτιμήσεις του κόσμου. Πάντως, είναι σίγουρο πως πολλοί από αυτούς είναι Έλληνες που μπήκαν στην ιστοσελίδα του ESPN

και έριξαν την ψήφο τους στον "Nick the Greek". Ωστόσο, πρόκειται απλά για ένα γκάλοπ της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, καθώς τις τελικές αποφάσεις θα τις πάρει ειδική επιτροπή.

Ο θρύλος του ελληνικού -και όχι μόνο- μπάσκετ προς το παρόν έχει συγκεντρώσει το 97,4% των ψήφων του κοινού, με τον Βλάντε Ντίβατς να βρίσκεται... έτη φωτός πίσω, με ποσοστό μόλις 1,5%!

Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι το ποσοστό του Γκάλη είναι το μεγαλύτερο απ' όλες τις λίστες παικτών για το Hall of Fame, με τον Γκάρι Πέιτον από την κατηγορία με τους άσους από τη Β. Αμερική να έχει 29,3%.

Να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που μπασκετμπολίστας από την Ελλάδα είναι υποψήφιος για να μπει στο Hall of Fame, καθώς πρώτος ήταν ο Συμεών Μαυροσκούφης. Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί στις 15 Φεβρουαρίου, ημέρα Παρασκευή.

Keywords
Τυχαία Θέματα