ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Γκέκος: "Στο χέρι μας η νίκη"

Ο Κολοσσός υποδέχεται τον ΑΓΟΡ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (14/10, 16:00), με τον προπονητή των Ροδιτών, Μηνά Γκέκο να τονίζει ότι από την ομάδα του εξαρτάται αν θα πάρει θα εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα της έδρας και θα φτάσει στη νίκη.

"Ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα και εύχομαι να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και καλό ποιοτικά. Παίζουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας απέναντι στον Α.Γ.Ο. Ρεθύμνου, που είναι μία πολύ δύσκολη και ιδιόμορφη ομάδα. Θέλουμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα, αλλά σίγουρα το παιχνίδι χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Από τη στιγμή που αγωνιζόμαστε στην έδρα μας, θεωρώ ότι η εξέλιξη του αγώνα εξαρτάται από εμάς. Πιστεύω ότι η αναβολή της πρεμιέρας μας έκανε καλό, αφού είχαμε αρκετό διάστημα να διορθώσουμε τα λάθη και τις αδυναμίες μας. Προετοιμαστήκαμε αρκετά καλά και είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος. Η παρουσία του κόσμου είναι απαραίτητη στο γήπεδο. Τα παιδιά έχουν ανάγκη να αισθανθούν ότι παίζουν μέσα στο σπίτι τους και ζητάμε από τους φιλάθλους της Ρόδου να γεμίσουν το «Βενετόκλειο»", ήταν τα όσα δήλωσε για την αναμέτρηση απέναντι στον ΑΓΟΡ, ο Μηνάς Γκέκος.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Γεωργαλλής υπογράμμισε: "Μία νέα χρονιά ξεκινάει για όλους. Εμείς έχουμε φιλοδοξίες και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία πολύ καλή πορεία, όπως πέρσι. Πάνω απ’ όλα όμως πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να έχουμε την υγεία μας. Όσον αφορά στο παιχνίδι με τον Α.Γ.Ο.Ρ., ξέρουμε πολύ καλά ότι όλες οι αναμετρήσεις είναι ντέρμπι. Έχουμε πολλές αλλαγές στο ρόστερ μας, νέο προπονητή και σίγουρα χρειάζεται υπομονή απ’ όλους. Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη και να ξεκινήσουμε με το δεξί τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Κάθε πρεμιέρα έχει πάντα κινδύνους. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, να μας συμπαρασταθεί και να δημιουργήσει μία ζεστή έδρα, που θα μας βοηθήσει να πάρουμε τη νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα