ΝΟΤΟΣ | Έδειξαν την φιλοξενία τους στην Πεντέλη

Οι δημοσιογράφοι είχαν την τιμητική τους στο γεύμα που παρέθεσε η Πεντέλη την Παρασκευή (12/10), καθώς μ' αυτόν τον τρόπο θέλησε η ομάδα να δείξει στους εκπροσώπους του Τύπου ότι τους θεωρεί συνεργάτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Μία από τις πολλές αρετές που διακρίνουν την Πεντέλη και τους δημότες της είναι η φιλοξενία. Στηριζόμενοι σε αυτές τις αρχές, τόσο εντός παρκέ όσο και εκτός, η διοίκηση της ομάδας παρέθεσε χθες δείπνο γνωριμίας σε όλους τους δημοσιογράφους που το καλοκαίρι

έδειξαν ενδιαφέρον για την πρώτη μας περιπλάνηση στις Εθνικές κατηγορίες.


Το πάντα φιλόξενο και ζεστό εξοχικό εστιατόριο “ο Τέλης” (έναντι Ιεράς Μονής Πεντέλης) που έμπρακτα δείχνει κάθε χρόνο τη στήριξη του στην ομάδα μας άνοιξε τις πόρτες του για να υποδεχθεί τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τον προπονητή μας, Φίλιππο Ταμπάκη αλλά και τους εκλεκτούς καλεσμένους μας.


Στην ομάδα της Πεντέλης όλοι μας θεωρούμε τους εκπροσώπους του Τύπου ως συνεργάτες κι αυτός είναι ο λόγος που επιδιώξαμε αυτή την συνάντηση σε χαλαρό κλίμα.


Ο τεχνικός της ομάδας μας, Φίλιππος Ταμπάκης, ο οποίος με την φιλοσοφία του αλλά και με τον επικοινωνιακό του χαρακτήρα “κέρδισε” τους φιλοξενούμενους μας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θέλαμε στο ξεκίνημα της αθλητικής περιόδου, όσοι εργάζονται στα μέσα (ηλεκτρονικά και μη) και ενδιαφέρονται για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής να μας γνωρίσουν και να τους γνωρίσουμε. Να μην είμαστε η Α.Ε. Πεντέλης, αλλά να εκφραζόμαστε από την παρουσία μας ως φυσικά πρόσωπα.

Επίσης οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδος μας δεν θέλαμε να είναι γράμματα και απόψεις σε μία σελίδα χαρτιού.

Πιστεύουμε ότι η γνωριμία με αυτούς που κατ’ ουσίαν θα συνεργαστείς είναι απαραίτητη και βοηθάει στο να μην προκύπτουν λανθασμένα ή βιαστικά συμπεράσματα εκατέρωθεν.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους δημοσιογράφους που ήταν παρόντες και ευελπιστούμε στην καλύτερη δυνατή συνεργασία".

Keywords
Τυχαία Θέματα