NBA | Λύθηκε η παρεξήγηση Ντερόν-Στίβενσον

Ο Ντερόν Ουίλιαμς είχε κάνει ένα σχόλιο για κάποιους πρώην συμπαίκτες του ότι γελούσαν στα αποδυτήρια μετά από τις ήττες των Νετς και ο ΝτεΣον Στίβενσον… τσίμπησε καθώς νόμιζε ότι αναφερόταν σε αυτόν, δίνοντας τη δική του απάντηση μέσω twitter.

Ωστόσο, οι δύο πρώην συμπαίκτες τα βρήκαν τελικά, αφού τελικά διαπίστωσαν πως επρόκειτο για παρεξήγηση!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο D-Will είχε δηλώσει σε μια συνέντευξή του στις αρχές του Οκτώβρη το εξής: Εάν ήσουν κάθε μέρα στα αποδυτήρια και έβλεπες τι συνέβαινε,

ήταν λογικό να εκνευριστείς μερικές φορές. Μας κλωτσούσαν στον κ….ο και μετά στα αποδυτήρια άκουγες γέλια. Αυτό δεν είναι αστείο".

Αυτά τα λόγια ενόχλησαν τον Στίβενσον, ο οποίος πίστεψε ότι ο Ντερόν αναφερόταν και σε αυτόν. Έτσι, έγραψε μεταξύ άλλων στο twitter πως εάν έχεις σκοπό να πεις ότι κάποιοι τα παράτησαν, πες ονόματα. Εγώ δεν τα παρατάω, δουλεύω. Πες ονόματα!".

Πάντως, μετά από το ξέσπασμά του ο άσος πλέον των Χοκς αποφάσισε να επικοινωνήσει με τον Ουίλιαμς προκειμένου να λυθεί μια και καλή η παρεξήγηση. Και το έκανε, ενώ όταν έμαθε την αλήθεια και ότι ο Ντερόν δεν μιλούσε γι’ αυτόν, προς τιμήν του ζήτησε συγγνώμη και το θέμα έληξε εκεί!

"Μίλησα στον πρώην συμπαίκτη μου σήμερα και μου είπε ότι δεν αναφερόταν σε μένα και ότι αλλοίωσαν αυτά που είπε. Οπότε, είμαι πραγματικός άνδρας και θέλω να πω συγνώμη στον D-Will για αυτά που έγραψα. Συγνώμη D-Will. Χρειάζεται πολλά για να τηλεφωνήσεις σε κάποιον και να του πεις την αλήθεια. Το σέβομαι αυτό", έγραψε χαρακτηριστικά στην προσωπική του σελίδα στο twitter o Στίβενσον.

Τέλος καλό, όμως, όλα καλά λοιπόν για τους δύο πρώην συμπαίκτες που τα βρήκαν και θα αναμετρηθούν τέσσερις φορές φέτος, με την πρώτη μονομαχία ανάμεσα σε Νετς και Χοκς να έχει προγραμματιστεί για τις 18 Ιανουαρίου, στο Μπρούκλιν.

Keywords
Τυχαία Θέματα