ΚΚ ΖΑΓΚΡΕΜΠ | Σίμον: "Εφτασα πολύ κοντά στον Ολυμπιακό"

Ένα βήμα πριν φορέσει τα "ερυθρόλευκα" βρέθηκε ο Κρούνοσλαβ Σίμον, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο www.eurohoops.net και εξήγησε τους λόγους που "χάλασε" η μεταγραφή του από την ΚΚ Ζάγκρεμπ.

Ο Κροάτης γκαρντ, μίλησε επίσης για τις προτάσεις που είχε από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια.

"Εφτασα πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, αλλά δεν συμφώνησα, επειδή δεν με άφησε η ομάδα μου. Φυσικά, και ήθελα να παίξω

σε μια τέτοια ομάδα. Όταν σου παρουσιάζεται μια ευκαιρία να πάρει τέτοια μεταγραφή, λες αμέσως ναι. Η ΚΚ Ζάγκρεμπ όμως, δεν με άφησε. Τι μπορούσα να κάνω λοιπόν; Δεν ήταν πάνω μου. Αποφάσισα να συνεχίσω να παίζω μπάσκετ εδώ για 3-4 μήνες ακόμα, μέχρι να μείνω ελεύθερος".

Ωστόσο στο μεσοδιάστημα από το ναυάγιο της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό μέχρι αυτές τις μέρες που διανύει τις τελευταίες του μέρες στην ΚΚ Ζάγκρεμπ μεσολάβησαν αρκετά ακόμα μεταγραφικά σίριαλ. Μερικά από αυτά δημοσιοποιήθηκαν και μερικά όχι. Η σχεδόν τελειωμένη του συμφωνία με τη Μάλαγα… χάλασε, επειδή "1-2 μέρες πριν οριστικοποιηθεί η συμφωνία, η Ουνικάχα μου ζήτησε να ισχύσει το συμβόλαιο μόνο μέχρι το τέλος της σεζόν. Εγώ δεν μπορούσα να συμφωνήσω για λίγους μόνο μήνες και έτσι αρνήθηκα την πρόταση".

Το όνομα ωστόσο, του Σίμον παρέμεινε "καυτό" στο μεταγραφικό παζάρι. "Ενδιαφέρθηκε και η Κάχα Λαμποράλ για μένα, ενώ μετά τη Μάλαγα, με κάλεσε και η Σιένα, η οποία όμως ήθελε επίσης να μου προσφέρει συμβόλαιο μόνο για λίγους μήνες. Δεν πίστευα ότι αυτό θα βοηθούσε την καριέρα μου".

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο eurohoops.net

Keywords
Τυχαία Θέματα