NBA | Αμάρε: "Μια άτυχη στιγμή..."

Οι Νικς θα πληρώσουν πολύ ακριβά την... απερισκεψία του Αμάρε Στάνταμάι, καθώς κατά πάσα πιθανότητα θα χάσει τα επόμενα ματς της σειράς με τους Χιτ, με τον ίδιο τον παίκτη να μιλάει για πρώτη φορά δημόσια για το "ατυχές περιστατικό", όπως το χαρακτήρισε.

"Πολλοί λένε ότι έσφιξα τη γροθιά μου και χτύπησα δυνατά το γυαλί. Όμως, δεν έγινε έτσι. Απλά περπατούσα, ήθελα να κάνω λίγο θόρυβο και χτύπησα το προστατευτικό του πυροσβεστήρα, χωρίς να συνειδητοποιήσω ότι κόπηκα μέχρι να μου το πει ο συμπαίκτης μου, ο Τζος Χάρελσον", είπε αρχικά για τον... ανόητο τραυματισμό του ο 30χρονος πάουερ

φόργουορντ/σέντερ της ομάδας της Νέας Υόρκης.

"Έπειτα είδα το κόψιμο. Δυστυχώς, μετά τα παιχνίδια και όταν υπάρχει πολύ πάθος, μπορούν να συμβούν τέτοια πράγματα. Δεν προσπάθησα να τραυματίσω τον εαυτό μου, αλλά τώρα πρέπει να χειριστώ αυτή την κατάσταση", συμπλήρωσε.

Πάντως, παρά τις εκτιμήσεις που αναφέρουν ότι ο Στάνταμαϊρ δεν θα εμφανιστεί ξανά στη σειρά με το Μαϊάμι, ο ίδιος παρουσιάζεται αισιόδοξος και δηλώνει πως θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Κυριακής!

"Έχω ξεπεράσει πολλούς τραυματισμούς και δουλεύω σκληρά για να αναρρώσω. Έτσι, ελπίζω πως θα είμαι σε κατάσταση να αγωνιστώ την Κυριακή στο τέταρτο ματς.

Ήμουν πολύ αναστατωμένος με τον εαυτό μου και τώρα είμαι πολύ στεναχωρημένος. Παράλληλα, νιώθω πολύ άσχημα και για τους συμπαίκτες μου. Πάντως, όλοι νιώθουν αναστατωμένοι μετά τα παιχνίδια, είναι παθιασμένοι και τέτοιες στιγμές υπάρχουν συχνά", συμπλήρωσε ο Αμερικανός σταρ των Νικς και κατέληξε:

"Ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια θα φανταζόμουν ποτέ ότι θα κόψω το χέρι μου με τον τρόπο που το έκανα, αλλά ήταν μια κακή στιγμή και σίγουρα θα επιστρέψω".

Keywords
Τυχαία Θέματα