Αυτοί σηκώνουν το ευρωπαϊκό... στις ακαδημίες!

15:57 3/5/2012 - Πηγή: OnSports

Το PANINI CUP 2012 θα δώσει την ευκαιρία σε εκατοντάδες μικρούς αθλητές της Αθήνας να αγωνιστούν και να χαρούν μέσα σε μία γιορτή απίστευτων συγκινήσεων! Θα τους δώσει την ευκαιρία να γίνουν τα αστέρια του πανευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και να σηκώσουν το Πανευρωπαϊκό πριν καν αυτό ξεκινήσει στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας!

Οι 16 χώρες που θα συμμετάσχουν στο Euro θα εκπροσωπηθούν από 16 διαφορετικές ακαδημίες για

3 σαββατοκύριακα. Σε κάθε σαββατοκύριακο θα συμμετάσχουν διαφορετικές ηλικίες και συγκεκριμένα στις 12-13 Μαΐου θα αγωνιστούν οι παίδες (12-14 ετών) και τα pre-junior (6-8 ετών), στις 19-20 Μαΐου οι παμπαίδες (10-12 ετών) και στις 2-3 Ιουνίου τα junior (8-10 ετών). Οι συμμετοχές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί και όποια ακαδημία ενδιαφέρεται ακόμα μπορεί να δηλώσει συμμετοχή. Το PANINI CUP γίνεται υπό την αιγίδα της ΠΕΠΣ Σάλας και θα συμμετάσχουν πολλά από τα φυτώρια που ανήκουν στην Ένωση της Σάλας (FUTSAL).

Τη μεγάλη γιορτή θα συμπληρώσουν φωτογραφίσεις, βιντεοσκοπήσεις, πολλή μουσική την ημέρα των τελικών, μασκότ που θα μοιράζει δωράκια της PANINI και θα φωτογραφίζεται με το κοινό, λαμπερές απονομές και φυσικά φανταχτερές παρουσίες γνωστών ποδοσφαιριστών που θα δώσουν το παρόν για να φωτογραφηθούν με τους αληθινούς πρωταγωνιστές και να μοιράσουν αυτόγραφα.

Πριν την έναρξη του event θα γίνεται κλήρωση για το ποια χώρα θα εκπροωσπήσει κάθε ακαδημία και αμέσως θα ξεκινούν οι αγώνες (πρώτα όμιλοι και μετά νοκ άουτ). Μάλιστα οι ακαδημίες θα φορούν και τις στολές της αντίστοιχης εθνικής ομάδας που εκπροσωπούν, με τα ίδια χρώματα και με χορηγό την PANINI. Η εταιρία PANINI, λατρεμένη σε όλους τους μικρούς φίλους του ποδοσφαίρου από τις σειρές με τα stickers & albums ποδοσφαιριστών της Super League αλλά και του διεθνούς ποδοσφαίρου στοχεύει να θεσμοθετήσει το εν λόγω event. Μέσω της 1ης χρονιάς της διεξαγωγής του, παρουσιάζει στο κοινό της τη νέα συλλεκτική σειρά με stickers για όλες τις εθνικές ομάδες που θα αγωνιστούν στο EURO 2012. Και αυτή θα κλέψει την παράσταση!

Keywords
Τυχαία Θέματα