Πάτσης: «Ο κ. Γιδόπουλος είναι άντρας και θα τηρήσει το λόγο του»

15:57 3/5/2012 - Πηγή: OnSports

Σε συμφωνία με τον Στράτο Γιδόπουλο για να του παραχωρήσει το ποσοστό των μετοχών που έχει στη Νίκη Βόλου ήρθε ο Ανδρέας Πάτσης, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό του Βόλου.

Ο υποψήφιος επενδυτής της Νίκης Βόλου είχε συνάντηση με τον Στράτο Γιδόπουλο, με τον οποίο επήλθε συμφωνία έπειτα από συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες στη Γλυφάδα.

Ο Ανδρέας Πάτσης με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας 89.5 τόνισε ότι ο κ. Γιδόπουλος δεν αξιώνει πλέον οικονομικά ανταλλάγματα και υποστήριξε ότι είναι θέμα ωρών να

διευθετηθεί οριστικά το θέμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Πάτση στο ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας 89.5:

«Η αρχική συμφωνία ήταν να μου μεταβιβαστεί το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών άνευ ανταλλάγματος και εγώ ν’ αναλάβω τα χρέη στο σύνολό τους. Ζήτησα άμεσα να μου παραχωρηθεί η διοίκηση της ομάδας και σε πολύ σύντομο χρόνο τα μέλη της προσωρινής διοίκησης τήρησαν την υπόσχεσή τους. Υπήρχε όμως μια αναστάτωση με τους μετόχους λόγω μιας εμπλοκής με τον κ. Γιδόπουλο και τον κ. Τζώρτζη. Αθροιζόμενα τα ποσοστά τους δημιουργούν ένα μεγάλο ποσοστό.

Χθες υπέγραψε κανονικά ο κ. Χρόνης και ο κ. Βαλαχής θα μας στείλει πληρεξούσιο μέχρι το Σάββατο. Χθες έγινε μια συνάντηση με τον κ. Γιδόπουλο και πλέον είμαστε σε πολύ καλό δρόμο να διευθετήσουμε και το θέμα αυτό. Εγώ δεν μπαίνω σε αντιδικία με κανέναν από τους μετόχους ούτε είναι δουλειά μου αυτή. Ένας επιχειρηματίας που έχει δαπανήσει χρήματα, δικαιούται να έχει την οποιαδήποτε αξίωση ο ίδιος νομίζει.

Εγώ από την άλλη μεριά θεωρώ δίκαιο και έντιμο να αναλάβω τις υποχρεώσεις της ομάδας, των οποίων το εύρος δε γνωρίζω ακριβώς -έχω μόνο μια αρχική προσέγγιση- χωρίς όμως να καταβάλω άλλο τίμημα πέραν αυτού. Αυτό θεωρούσα υγιές επιχειρηματικά. Ο κ. Γιδόπουλος ήγειρε κάποιες αξιώσεις.

Δεν είχα λόγο να αντιδικήσω μαζί του, αλλά αρνήθηκα κατηγορηματικά την οποιαδήποτε συνδιαλλαγή οικονομικής φύσεως, κάτι που είπα και στον κ. Τζώρτζη. Ο κ. Γιδόπουλος έδειξε χθες μια καλή διάθεση για χάρη της ομάδας να τελειώσουμε και να μη συνεχίσει να έχει αξιώσεις, τις οποίες έδειξε και νομίζω ότι είναι θέμα ωρών να διευθετηθεί οριστικά το θέμα.

Ήδη σήμερα το πρωί έδωσα εντολή στον γενικό διευθυντή κ. Τσιτσιμπή να επιστρέψει στον Βόλο, να αναλάβει τα καθήκοντά του ενόψει του κρίσιμου αγώνα της επόμενης Τετάρτης, διότι τα προβλήματα είναι σε πολλά επίπεδα και δεν μπορούμε να παρακάμψουμε το αθλητικό κομμάτι μέχρι να λυθούν οι διοικητικές διαφορές. Υπάρχει καλή διάθεση με τον κ. Γιδόπουλο και βρισκόμαστε στο ακροτελεύτιο άρθρο της συμφωνίας. Ανεξάρτητα αν αυτή θα υπογραφεί σε λίγες ώρες ή αύριο το πρωί, θα πρέπει η ομάδα να “τρέξει” τις υποχρεώσεις της κανονικά.

Με το ποσοστό του κ. Γιδόπουλου φτάνω στο 57% συν κάτι διασπορές μετοχών με μικρά ποσοστά θα αγγίξω το 65%. Θα έχω μια ισχυρή πλειοψηφία, που ήταν από την αρχή το ζητούμενο. Απομένουν οι μετοχές του κ. Τζώρτζη, με τον οποίο είναι δύσκολη η επικοινωνία, καθώς βρίσκεται στο εξωτερικό. Έκανα μια κρούση

Keywords
Τυχαία Θέματα