ΙΣΠΑΝΙΑ | Μίντλετον: "Δεν είμαι... Τζόρνταν, αλλά μπορώ να προσφέρω"

Εχει πατήσει αισίως τα 46, ωστόσο δεν λέει με τίποτα να το βάλει κάτω! Ο λόγος φυσικά για τον αειθαλή Ντάριλ Μίντλετον, ο οποίος -παρά τα χρόνια που "κουβαλάει" στην πλάτη του- συνεχίζει ακάθεκτος την καριέρα του και μάλιστα από την ερχόμενη σεζόν θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Αλικάντε!

Ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού -με τον οποίο έχει πανηγυρίσει την Ευρωλίγκα το 2002- τον Ιούλιο που μας πέρασε έκλεισε τα 46 του χρόνια, ωστόσο απ' ό,τι φαίνεται η... μπογιά του περνάει

ακόμη και η Αλικάντε δεν δίστασε να τον κάνει δικό της, εν όψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου!

Μάλιστα, ο Αμερικάνος πάουερ φόργουορντ, που αποτελεί υπόδειγμα αθλητή και παράδειγμα προς μίμηση, υπογράμμισε ότι μπορεί ακόμη να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο, φανερώνοντας τη σιγουριά του ότι θα βοηθήσει τη νέα του ομάδα...

"Δεν είμαι ο Μάικλ Τζόρνταν. Ξέρω πως μπορώ να παίξω. Ενδεχομένως να μην μπορώ να πηδήξω όπως κάποτε, αλλά είμαι σε θέση να αγωνιστώ και να βοηθήσω την ομάδα. Θα το απολαμβάνω κάθε μέρα και θα βοηθήσω τους συμπαίκτες μου", δήλωσε αρχικά ο Ντάριλ Μίντλετον και πρόσθεσε:

"Ξέρω πως μπορώ να παίξω στο πρωτάθλημα και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή (Γιοσέπ Μαρία Μπεροκάλ), καθώς βασίζεται σε κάποιον σαν εμένα, δείχνοντάς μου εμπιστοσύνη".

Keywords
Τυχαία Θέματα