Β' ΕΘΝΙΚΗ | Οι τρεις "σωματοφύλακες" του Αμαρουσίου

Το Μαρούσι κινείται αργά αλλά μεθοδικά στο μεταγραφικό παζάρι και σιγά-σιγά στελεχώνει το ρόστερ του για την προσεχή σεζόν.


Η ομάδα των βορείων προαστίων έχει ήδη πραγματοποιήσει τρία μεταγραφικά "χτυπήματα". Τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Αμαρουσίου είναι ο Δημήτρης Αποστολόπουλος. Ο έμπειρος γκαρντ θα ενισχύσει τις προσπάθειες του Αμαρουσίου στο επόμενο πρωτάθλημα του Ομίλου του Βορρά της Β΄Εθνικής. Την σεζόν 2010-11 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α2 με την φανέλα του Κοροίβου και είχε μέσο όρο 6.4 πόντους, 2.8 ασίστ και 2.5 ριμπάουντ ενώ

πέρσι έμεινε μακριά από τα παρκέ. Θυμίζουμε πως πέραν του Αποστολόπουλου στα βόρεια προάστια έχουν μετακομίσει ο Θέμης Κουπίδης και ο Κώστας Μαχαίρας.

Ο Βαγγέλης Μάγειρας, προπονητής του Αμαρουσίου, την παρούσα στιγμή υπολογίζει στις υπηρεσίες των τριών προαναφερθέντων παικτών. Στο Μαρούσι όμως δεν σταματάνε να κινούνται στο μεταγραφικό παζάρι και τις επόμενες ημέρες είναι πιθανόν να εντάξουν κι άλλους παίκτες στο δυναμικό τους. Η ομάδα των βορείων προαστίων αναμένει απαντήσεις από μεταγραφικούς της στόχους, ώστε να συνεχίσει να κινείται ανάλογα.

Keywords
Τυχαία Θέματα