«Πολύ περήφανος για την ΑΕΛ»

09:54 29/8/2012 - Πηγή: AEK365

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είναι μεγάλη πίκρα για μας αυτή η ήττα γιατί όλοι πιστέψαμε ότι μπορούμε απέναντι σε μια πολύ μεγάλη και έμπειρη ομάδα. Εχουμε δείξει και στο πρώτο παιχνίδι ότι μπορούσαμε ένα μεγαλύτερο σκορ. Ξέραμε ότι θα δεχθούμε πίεση και σχεδιάσαμε το παιχνίδι μας ανάλογα. Στην αρχή φανήκαμε και λίγο τυχεροί, όμως στην συνέχεια είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε και να κλειδώσουμε την πρόκριση. Απέναντι σε αυτές τις ομάδες όταν χάνεις 3-4 μεγάλες ευκαιρίες,

τότε ο αντίπαλος σε τιμωρεί. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι μπορούσαμε να πάρουμε το σκορ που θέλαμε, ήρθαν οι αναπάντεχοι τραυματισμοί που άλλαξαν τα σχέδια μας. Δυστυχώς είχαμε σε συγκεκριμένες θέσεις ελλείψεις από παίκτες. Όλα τα παιδιά που έπαιξαν έδωσαν τα πάντα και είμαι περήφανος, όμως με τα προβλήματα που είχαμε, δεν μπορούσαμε να δώσουμε αυτό το είδος παιχνιδιού που θέλαμε εμείς για να κτυπήσουμε τον αντίπαλο.

Είμαι πολύ περήφανος για αυτή την ομάδα. Εχει δώσει πάρα πολλά, έχει γράψει ιστορία, έχει δώσει στο κυπριακό ποδόσφαιρο μια περηφάνια με την όλη πορεία που έχει κάνει. Τώρα πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, γιατί κακά τα ψέματα παίζουμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό δεν είναι μόνο μια επιτυχία, είναι ένα όνειρο που θέλαμε όλοι στο οικοδόμημα της ΑΕΛ. Αφού το πετύχαμε, προσπαθήσαμε για το Τσάμπιονς Λιγκ. Δώσαμε τα πάντα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο, έστω και αν ακουστεί κάπως παράξενο. Είμαι υπόχρεος να το κάνω για αυτό τον υπέροχο κόσμο που ήρθε για άλλη μια φορά και μας υποστήριξε.

Το είδατε και εσείς. Αυτή η ομάδα μπορούσε, χωρίς να μειώσω τον αντίπαλο. Όμως στο ποδόσφαιρο χρειάζεσαι και τύχη. Την είχαμε όμως ατυχήσαμε με κάποιους τραυματισμούς. Αυτή η ομάδα έχει μέλλον και παρόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα