NBA | Στο πλευρό του Πόποβιτς ο Ουντόκα!

Επιστροφή στα... γνώριμα λημέρια του Σαν Αντόνιο για τον Ιμε Ουντόκα, όχι φυσικά ως παίκτης -μιας και αυτό το καλοκαίρι αποσύρθηκε από την ενεργό δράση- αλλά ως συνεργάτης του Γκρεγκ Πόποβιτς στο τεχνικό τιμ των Σπερς!

Ο 35χρονος Νιγηριανοαμερικανός πρώην ΝΒΑer, με μακρά θητεία στο κορυφαίο

πρωτάθλημα του κόσμου, "κρέμασε" τη φανέλα του στην Ισπανία -καθώς τον περασμένο Ιανουάριο υπέγραψε στην Μούρθια- και αποφάσισε, δίχως να χάσει καιρό, να ασχοληθεί με την προπονητική!

Ετσι, ναι μεν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, αλλά δεν θα αποχωριστεί και τα παρκέ, αφού προσλήφθηκε από τους Σπερς και από την ερχόμενη σεζόν θα βρίσκεται στο πλευρό του Γκρεγκ Πόποβιτς ως συνεργάτης του!

Ιμε Ουντόκα διαθέτει μία εξαιρετική ηθική στη δουλειά του και έχει το ταλέντο να διδάσκει. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα τον έχουμε το προπονητικό μας επιτελείο", υπογράμμισε ο πολύπειρος τεχνικός του Σαν Αντόνιο και κατά πολλούς κορυφαίος κόουτς του μαγικού πλανήτη, Γκρεγκ Πόποβιτς.

Ο Ουντόκα, ο οποίος ήταν διεθνής με την Εθνική ομάδα της Νιγηρίας, στην εξαετή θητεία του στο ΝΒΑ, έχει φορέσει τις φανέλες των Λέικερς, Νικς, Μπλέιζερς, Σπερς (στους οποίους έμεινε τρία χρόνια) και Κινγκς.

Keywords
Τυχαία Θέματα