Greeks Abroad | Υπέταξε την Μπιλμπάο η Ρεάλ, σούπερ "Λαμπρό"!

Επιβλητική ήταν η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Top-16, Ρεάλ Μαδρίτης, μέσα στη χώρα των Βάσκων, καθώς συνέτριψε την "ελληνική" Μπιλμπάο με 74-94 και συνέχισε απτόητη την εξαιρετική της πορείας στην ACB. Σούπερ εμφάνιση για τον Φώτη Λαμπρόπουλο στη μεγάλη νίκη της Κανάριας επί της Καχασόλ, ενώ και η Λαγκούν Αρο το πάλεψε κόντρα στην Μάλαγα!

Η "βασίλισσα"

δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα του Φώτη Κατσικάρη, κάνοντας σαφές από την αρχή ότι αυτή είναι το "αφεντικό"... Με τον Σέρχιο Γιουλ σε τρομερή μέρα -σημείωσε 21 πόντους εξ αυτών οι 13 με βολές, ενώ μοίρασε και 3 ασίστ- και τον Νίκολα Μίροτιτς να είναι εξαιρετικός μέσα στη ρακέτα (17π.), οι Μαδριλένοι πήραν... φόρα στο δεύτερο ημίχρονο και "εκτόξευσαν" τη διαφορά των 8 πόντων που είχαν "χτίσει" στο 20λεπτο. Οι Ελληνες αυτή τη φορά δεν ήταν σε καλή μέρα, με τον Νίκο Ζήση να πετυχαίνει 8 πόντους και τον Κώστα Βασιλειάδη άλλους 6. Κορυφαίος για τους Βάσκους ήταν ο Αξέλ Ερβέλ, ο οποίος φόρτωσε με 21 πόντους το καλάθι της Ρεάλ.

Η Κανάριας πανηγύρισε υπερπολύτιμη νίκη απέναντι στην Καχασόλ με 77-68, την οποία έβαλε από κάτω στη βαθμολογία, στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία, με τον Φώτη Λαμπρόπουλο να είναι εκ των διακριθέντων, πραγματοποιώντας "γεμάτη" και θετικότατη εμφάνιση! Ο Ελληνας φόργουορντ ήταν καταλυτικός στο θρίαμβο της ομάδας του με 10 πόντους (4/8 δίπ.) και 5 ριμπάουντ! Οι Ρικάρντο Ουρίθ και Μπλάγκοτα Σέκουλιτς ήταν εκείνοι που έκαναν τη διαφορά για την Κανάριας, με 21 και 19 πόντους αντίστοιχα. Από πλευράς Σεβιγιάνων, ξεχώρισαν οι Χόλαντ (15π.), Σατοράνσκι (14π.) και Μπλάκνεϊ (13π.), ωστόσο δεν κατάφεραν να αποσοβήσουν την ήττα για την Καχασόλ.

Το πάλεψε η Λαγκούν Αρο του Μανώλη Παπαμακάριου μέσα στην Ανδαλουσία, παρ' όλα αυτά γνώρισε ακόμη μία ήττα και έμεινε μόνη στην τελευταία θέση, χάνοντας την ευκαιρία να πιάσει την Μανρέσα στη βαθμολογία. Η Μάλαγα ήταν εκείνη που με "οδηγό" τον Ερλ Κάλογεϊ (19π.) πήρε τους βαθμούς της νίκης, επικρατώντας με 74-70. Ο Παπαμακάριος έμεινε στους 5 πόντους από πλευράς Λαγκούν Αρο, ενώ ο Μόρις Φίνλεϊ λίγο έλειψε να... κλείσει το σπίτι της Ουνικάχα, σκοράροντας 21 πόντους, ενώ μάζεψε και 9 ριμπάουντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα