ΑΡΗΣ | Έξτρα άδεια για Χαντ

Έτοιμος για την πρώτη συγκέντρωση εν όψει της νέας σεζόν τη Δευτέρα (19/8) είναι ο Άρης, με τον Βαγγέλη Αγγέλου να μην υπολογίζει τους Λευτέρη Μποχωρίδη και Τζέρεμι Χαντ.

Για αύριο το πρωί είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, με τους παίκτες να ξεκινούν με εξετάσεις αίματος, οι οποίες θα συνεχιστούν Τρίτη και Τετάρτη πρωί, όταν θα περάσουν και από εργομετρικά τεστ. Το απόγευμα θα γίνει αγιασμός, ενώ έπειτα θα πραγματοποιηθεί η

πρώτη προπόνηση της νέας περιόδου.

Στη λίστα των παικτών που δεν θα δώσουν το παρών στο ξεκίνημα της αγωνιστικής χρονιάς είναι τα ονόματα των Λευτέρη Μποχωρίδη και Τζέρεμι Χαντ. Ο Έλληνας γκαρντ συμμετέχει στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη όταν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την "επίσημη αγαπημένη".

Αναφορικά με τον Χαντ τώρα, ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ πήρε επιπλέον μέρες άδεια λόγω του ειδικού προγράμματος φυσιοθεραπείας που ακολουθεί στο εγχειρισμένο γόνατό του. Ο Χαντ αναμένεται να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη στις 26 Αυγούστου, ενώ ήδη "κίτρινη" ΚΑΕ του έχει στείλει τα αεροπορικά εισιτήρια. Όπως γίνεται αντιληπτό θα χρειαστεί χρόνο μέχρι να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας. Για κάποιο διάστημα θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης και θα ενσωματωθεί πλήρως όταν το ιατρικό επιτελείο του "Αυτοκράτορα" ανάψει το πράσινο φως.

Πηγή: basketplus.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα