ΑΡΗΣ | Αγγέλου: "Δεν έχει ταβάνι ο Άρης"

Μεγάλη τιμή για τον Βαγγέλη Αγγέλου αποτελεί το γεγονός ότι ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Άρη. Ο Έλληνας τεχνικός υποστήριξε ότι η ομάδα δεν έχει ταβάνι, ενώ μίλησε για τους στόχους της εν όψει της νέας σεζόν.

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Αγγέλου στον Sentra FM 103,3:

Για την τιμητική ανακοίνωση με την οποία η ΚΑΕ γνωστοποίησε την επέκταση της συνεργασίας τους: "Είναι πάρα πολύ τιμητικό. Χθες μιλάγαμε μέχρι πολύ αργά και

άκουσα από ανθρώπους του Άρη που έχουν πολύ βαριά ονόματα που είναι στην αφάνεια, άκουσα μια παρότρυνση από κάποιον πολύ σοβαρό κύριο που μου είπε: “Κύριε Αγγέλου να θυμάστε ότι δομικές προσπάθειες θέλει ο σύλλογος”. Αν παρομοιάσω κάτι φαντάσου ένα πολύ ωραίο νεοκλασικό που θέλει στήριγμα στις κολώνες".

Για τους στόχους του Άρη τη νέα σεζόν: "Θυμάσαι όταν ερχόμασταν στην Θεσσαλονική μαζί την παραμονή της γιορτής του Γκάλη (σ.σ. ερώτηση προς τον Βασίλη Σκουντή). Μου είπες “θα ερχόμουν και με τα πόδια να παρουσιάσω αυτή την εκδήλωση”. Λοιπόν αυτό που ένιωσα τις τελευταίες μέρες ήταν τόσο αληθινό που πλησίαζε το αληθινό εκείνης της βραδιάς που αυτή η πρόταση ήτανε τιμή. Τώρα το τι έχει αυτή πρόταση, τι δουλειά. Κατ' αρχήν πρέπει να έχει το “συ” και εργασία και το “ν” ανάμεσα πρέπει να είναι το νέοι άνθρωποι. Δηλαδή συνεργασία, πρέπει να είναι νέοι άνθρωποι να εργαζόμαστε μαζί".

Για τον Κάιλ Χάινς: "Εγω είπα για τον Χάινς και άλλους ανθρώπους, αλλά έχω πει κι άλλα πράγματα που ήταν λάθος. Όπως έχω εισηγηθεί καλά πράγματα έχω εισηγηθεί και λάθος. Το «φίλτρο» Ιβκοβιτς όταν ακούει αυτές τις πληροφορίες όχι μόνο από μένα αλλά από 200 πηγές πληροφόρησης, το ότι σου δίνει την ευκαιρία να εισηγηθείς ότι έφερες κάποιους. Από την άλλη νιώθεις και την προστασία του όταν κάνεις λάθη να σε καλύψει. Όλη αυτή η διαδικασία σου δίνει εμπειρία. Το θυμάμαι αυτό και του το έλεγα το Σάββατο “Το προπονητικό πρόγραμμα είναι μια γέφυρα που πάντα τη χτίζεις και κάποιο περπατάει από πάνω”, το δεύτερο που μου είπε είναι “έχει μεγάλη σημασία στη ζωή να κάνεις πράγματα που δεν πιστεύουν οι άλλοι” και το τρίτο κάποια φορά που ούρλιαζα για ένα λάθος: “Μάθε… γαμώτο να διαβάζεις την ψυχή του παίκτη”".

Για το αν έχει ταβάνι η προσπάθεια που γίνεται στον Άρη και αν κοιτούν παραπάνω: "Όχι κάθετο. Κατ' αρχήν αν ήταν κάτι εύκολο δεν θα ήμουν εγώ προπονητής. Αυτό με κυνηγάει στη ζωή μου. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σου πω βασικές σκέψεις γιατί οι συζητήσεις πρέπει να φιλτράρισμα από ιδέες πολλών ανθρώπων. Δεν είναι Σαντάμ Χουσέιν ο Άρης. Τα δύο πρώτα χρόνια μπορεί ο Αρης να χρειαστεί να παίξει και με την εφηβική του ομάδα για να μπορέσει να φτιάξει μια μηχανή που να καίει κηροζίνη, όχι αμόλυβδη. Είναι καλή η εφηβική ομάδα, είναι άλλωστε πρωταθλήτρια. Πολύ προσεκτικά, χαμηλά, πολύ ήρεμα και μεγάλο σεβασμό στη δουλειά στα δύο πρώτα χρόνια".

Για το αν τον απογοήτευσαν όσα συνέβησαν κατά την διάρκεια της σειράς των τελικών της Α1: "Ναι με απογοήτευσε. Κοίτα να δεις, νιώθω ευλογία που πέρασα από Ολυμπιακό δύο χρόνια και ένιωσα όλα αυτά τα συναισθήματα. Το να μπορείς να αγωνίζεσαι από όποιο μετερίζι ομάδος για τίτλο και στο τέλος να κερδίζεις η να χάνεις με ψηλά ή χαμηλά το κεφάλι, ο χαμένος μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού είναι χαμένος και ο νικημένος είναι νικημένος, εγώ φέτος είδα κάποια πράγματα άσχημα. Γινόντουσαν και τα προηγούμενα χρόνια. Πάντα οι δύο ομάδες προσπαθούν να χτυπήσουν κάτω από τη μέση, νομίζω ότι φέτος παράγινε αυτό. Το παράκανε κάποιος μονομάχους. Και σε αυτή την Ελλάδα που παρακολουθούμε όλοι ακίνητοι αυτή την βροχή ανασφάλειας που πέφτει και δεν ξέρουμε που να κρυφτούμε, εμπόδισε κάποιους ανθρώπους να πάρουν μέτρα. Εύχομαι αυτή η βροχή να βρει την ομπρέλα της και το μπάσκετ να βάλει κανόνες".

Keywords
Τυχαία Θέματα