ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | "Η άνοδος ανήκει σε όλους τους Πατρινούς"

Ο Απόλλων Πατρών πέρασε από την Ερυθραία επικρατώντας του Πανερυθραϊκού με 62-83 και δύο αγωνιστικές πριν από το φιλάνε της Α2 πανηγύρισε την επάνοδό του στα σαλόνια της Α1.

Το superbasket.gr βρέθηκε και στο κλειστό της Νέας Ερυθραίας, εκεί όπου ο Απόλλωνας επισφράγισε τον θρίαμβό του και συνομίλησε με τους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης πορείας των «μελανόλευκων».


Νίκος Βετούλας: "Ήμασταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού με τον Πανερυθραϊκό. Ξέραμε ότι αν νικούσαμε, θα ανεβαίναμε στην Α1.

Τα παιδιά το αξίζουν. Μετά από μία πολύ δύσκολη χρονιά πήραμε την άνοδο. Η επιτυχία ανήκει σε όλα τα παιδιά αλλά και σε όλους τους Πατρινούς. Τα παιδιά θα πρέπει να το χαρούνε. Πρέπει να σκεφτούμε την επόμενη ημέρα, ώστε να υπάρξει συνέχεια".

Γιάννης Λιανός: "Μπήκαμε από την αρχή παθιασμένα για να πάρουμε τη νίκη. Δείξαμε εξ αρχής ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και κάναμε μία καλή εμφάνιση και για τον κόσμο που μας ακολούθησε στην Ερυθραία. Το ότι ανεβήκαμε δεν σημαίνει ότι δεν θα ασχοληθούμε με τα υπόλοιπα παιχνίδια. Από εκεί και πέρα μαζί με την διοίκηση και τους προπονητές θα σχεδιάσουμε τη νέα χρόνια. Ο κόσμος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιτυχία. Μας ακολουθεί παντού και τον ευχαριστούμε".

Δημήτρης Λυμπέρης: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Χρειαζόμασταν τη νίκη για να ανέβουμε και μαθηματικά. Δουλέψαμε όλη την βδομάδα πάνω σε αυτό, ήμασταν συγκεντρωμένοι και φτάσαμε στη νίκη".


Ιβάν Κρόλο: "Ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο. Ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή, γνωρίζαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και πήραμε τη νίκη. Λυπάμαι για τον υποβιβασμό του Πανερυθραϊκού, αλλά χαίρομαι για την άνοδο της δικής μου ομάδας".

Ντούσαν Βιρίγεβιτς: "Κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι και νικήσαμε. Δεν ένιωθα ότι κρινόταν η άνοδό μας. Ένιωθα πως ήταν ένα απλό παιχνίδι. Δουλέψαμε εννέα μήνες σκληρά και τώρα έφθασε η στιγμή μας. Πετύχαμε τον στόχο μας και ανεβήκαμε στην Α1".

Keywords
Τυχαία Θέματα