Συνεργασία της Τσέλσι με Sauber

17:52 30/4/2012 - Πηγή: AEK365

Το 2008 η Superleague Formula ήρθε να συνδυάσει ποδόσφαιρο και Formula1 και αυτό θα πράξουν στο μέλλον οι Τσέλσι και Sauber! Συγκεκριμένα οι δυο ομάδες ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους, με το λογότυπο της πρώτης να βρίσκεται στη C31 από το επερχόμενο Γκραν Πρι της Ισπανίας, ενώ αυτό της δεύτερης θα φαίνεται σε όλους τους εντός έδρας αγώνες των «μπλε».
Για την εν λόγω συνεργασία μίλησε

ο διευθύνων σύμβουλος της Sauber, Μονίσα Κάλτενμπορν, ο οποίος συνεχάρη, μάλιστα, τον αγγλικό σύλλογο για την πρόκρισή του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ! «Μία συνεργασία μεταξύ μιας ομάδας της Formula1 και μιας ομάδας ποδοσφαίρου δεν έχει υπάρξει ποτέ στο παρελθόν. Φυσικά, αναφερόμαστε στα δύο κορυφαία σπορ.
Η Sauber και η Τσέλσι έχουν κοινά εμπορικά και αθλητικά θέματα και ανυπομονούμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται. Ακόμη θέλουμε να συγχαρούμε την ομάδα για την παρουσία της στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ», είπε ο Κάλτενμπορν. Από την πλευρά της Τσέλσι, μίλησε ο γενικός διευθυντής της ομάδας του Λονδίνου, Ρον Γκόρλεϊ, και τόνισε πως θα ωφελήσει και τους δυο αυτή η συνεργασία.
«Φέτος είναι μία χρονιά που γιορτάζουμε τα 20 χρόνια στο πρωτάθλημα, όσα και η Sauber στην F1. Μοιραζόμαστε τις ίδιες φιλοσοφίες, σχετικά με την οργάνωση και την εξέλιξη ταλέντων για τη συνεχή βελτίωση και επιτυχία. Με αυτή τη συνεργασία θα ωφεληθούμε και οι δύο, με τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε μοναδικές ευκαιρίες. Ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί και τους ευχόμαστε τα καλύτερα για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος».

Keywords
Τυχαία Θέματα