ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ | Χουχουλής: "Έχουμε αδειάσει..."

Ο Πανερυθραϊκός, μετά την ήττα του από τον Απόλλωνα υποβιβάστηκε και μαθηματικά στην Β' Εθνική, αλλά αυτό που θέλει πλέον είναι να ολοκληρώσει την χρονιά με το καλύτερο δυνατό αγωνιστικό πρόσωπο.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης του Σαββάτου (28/04), ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Χουχουλής, δήλωσε στο superbasket.gr:

"Ήταν ένα παιχνίδι με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Εμείς έχουμε πλέον "αδειάσει", ακόμα και πριν από το παιχνίδι. Η ήττα ήρθε φυσιολογικά και δυστυχώς και ο υποβιβασμός".

Με

την σειρά του, ο βοηθός προπονητή, Μιχάλης Ραχωβίτσας, πρόσθεσε: "Για εμάς οι τελευταίες αγωνιστικές ήταν πολύ δύσκολες. Με αυτό το αποτέλεσμα "πέσαμε" και μαθηματικά. Ξέραμε βέβαια πως οι ελπίδες για παραμονή ήταν λιγοστές. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε τη χρονιά όσο το δυνατόν πιο καλά μπορούμε αγωνιστικά".

Τέλος ο φόργουοντ της ομάδας, Αντώνης Μιχάλογλου, είπε:

"Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα. Του χρόνου άλλωστε θα αγωνίζεται στην Α1. Ήταν ένα δύσκολο ματς αλλά εμείς μπήκαμε να παίξουμε χωρίς άγχος. Δεν καταφέραμε να τους κρατήσουμε χαμηλά στο σκορ και η ήττα ήρθε φυσιολογικά. Στα δύο ματς που απομένουν θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να αφήσουμε μια καλή εικόνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα