ΑΕΚ | Αγγίζει το... τέλειο ο Καράμπουλας

Πάντοτε ο Βαγγέλης Καράμπουλας ήταν μεγάλος εκτελεστής, ενώ τα τελευταία χρόνια το όνομά του έχει συνδυαστεί με τις ανόδους του Ικάρου και της ΑΕΝΚ στην Α1, έχοντας μάλιστα τον "πρώτο" πρωταγωνιστικό ρόλο σε αμφότερες τις ομάδες.

Το περασμένο καλοκαίρι η ΑΕΚ έκανε την κίνηση-ματ, αποσπώντας την υπογραφή του και ήταν σαν να υπέγραψε συμβόλαιο με την... επάνοδό της στα

μεγάλα σαλόνια, καθώς ο έμπειρος γκαρντ / φόργουορντ έχει τον τρόπο να την οδηγήσει στην εκπλήρωση των στόχων της.

Τα πρώτα δείγματα γραφής του με την κιτρινόμαυρη φανέλα είναι εξαιρετικά, αλλά και... αναμενόμενα. Αγωνίζεται κατά μέσο όρο 26 λεπτά και σκοράρει 12.8 πόντους με το απίστευτο ποσοστό 76% (20/26) στα σουτ δύο πόντων, ενώ μοιράζει και σχεδόν 4 ασίστ ανά αγώνα.

Μαζί με τον επίσης εξαιρετικό Μιχάλη Πολυτάρχου (συμπαίκτης του στην άνοδο του Ικάρου), αλλά και τον πολύτιμο Ανδρόνικο Γκιζόγιαννη, ηγούνται στο σκοράρισμα της "Βασίλισσας" και την οδηγούν σε υψηλές πτήσεις.

Η ΑΕΚ έχει ρολάρει για τα καλά και αν συνεχίσει έτσι σύντομα θα αποτελέσει το απόλυτο φαβορί για άνοδο στην Α1, αν και ο λάτρης της σκληρής δουλειάς, Βαγγέλης Ζιάγκος, προτιμάει όλα να γίνονται βήμα-βήμα και δεν βιάζεται για τίποτα. Εξάλλου, η υπομονή είναι αρετή όταν έχεις τον πήχη ψηλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα