Τοτσίδου: Πείσμωσε ο κόσμος κι εμείς

00:30 14/11/2013 - Πηγή: AEK365

Η Σία Τοτσίδου επέστρεψε δυναμικά στα γήπεδα, μετά τον τραυματισμό της και με δηλώσεις της στον sport-fm.gr τόνισε πως, έπειτα από τους χαμένους τελικούς της περασμένης σεζόν έχουν πεισμώσει οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, αλλά και ο κόσμος. «Ήταν το πρώτο ματς που ξεκίνησα. Φυσικά ήταν λίγο δύσκολο στην αρχή, καθώς μετά την απουσία τόσων μηνών, το σώμα μου δεν μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως. Οι απαιτήσεις είναι πολλές, όμως σημασία έχει ότι βοήθησα την ομάδα μου να φτάσει σε μια σημαντική νίκη».

«Δεν κάναμε καλή αρχή...»

Η ΑΕΚ ξεκίνησε δυνατά στο φετινό πρωτάθλημα, όμως η εξ αναβολής αγωνιστική της περασμένης Τετάρτης (6/11) «πλήγωσε» το συγκρότημα του Απόστολου Οικονόμου, που έχασε τον πρώτο της βαθμό μετά το 3-2 με τους Μακεδόνες Αξιού.

Η παρουσία της ομάδας πάντως, δεδομένης της ατυχίας που «καταδιώκει» την ΑΕΚ θεωρείται αξιοπρεπείς, σύμφωνα με την 24χρονη ακραία:

«Δεν είναι καλή η αρχή, δεδομένου του ρόστερ και των στόχων μας, καθώς έχουμε χάσει ήδη έναν πολύτιμο βαθμό. Στην παρούσα κατάσταση όμως, με τους τραυματισμούς και τις ατυχίες που αντιμετωπίσαμε απ' την αρχή, νομίζω πως στεκόμαστε στο ύψος των απαιτήσεων».

Όσον αφορά τον ανταγωνισμό στο φετινό πρωτάθλημα, ανέφερε: «Σίγουρα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό απ' το περσινό. Πιστεύω πως θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις φέτος. Ήδη τα Βριλήσσια, ο Παναθηναϊκός και ο Πανναξιακός έχουν δείξει πάρα πολύ δυναμική εικόνα», σχολίασε αρχικά, χωρίς να βιάζεται να χαρακτηρίσει την ΑΕΚ φαβορί:

«Είναι πολύ νωρίς για να ξεχωρίσει κάποια ομάδα ως φαβορί για τον τίτλο και αυτό κάνει το φετινό πρωτάθλημα να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Δεν θέλω να δώσω τέτοιο χαρακτηρισμό στην ΑΕΚ, πρέπει να μένουμε συγκεντρωμένοι σε κάθε ματς για να φεύγουμε νικητές»

Η συγκέντρωση θα πρέπει να είναι το όπλο της ΑΕΚ στο ερχόμενο ματς με τον Πανναξιακό, με όλες τις παίκτριες να δίνουν το κάτι παραπάνω, όπως υπογράμμισε η Σία Τοτσίδου:

«Προέρχεται από μια πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στα Βριλήσσια. Είναι αξιόλογη ομάδα και πρέπει να είμαστε σοβαροί για να κάνουμε κάτι καλά. Να πιάσουμε όλες υψηλά ποσοστά απόδοσης. Κανένα παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο, όμως λόγω της δεδομένης κατάστασης στην ΑΕΚ, με την ατυχία που μας "κυνηγάει" πρέπει σε κάθε ματς να δίνουμε κάτι παραπάνω. Καμία νίκη δεν θα έρθει εύκολα».

«Μας πείσμωσε η απώλεια του τίτλου»
Όσον αφορά την περσινή απώλεια πρωταθλήματος και Κυπέλλου, η 24χρονη διεθνής παίκτρια της ΑΕΚ τόνισε πόσο επηρέασε τόσο τον κόσμο όσο και την ομάδα:

«Η απώλεια των περσινών τίτλων δεν πείσμωσε μόνο εμάς, αλλά και τον κόσμο της ΑΕΚ. Μας βοηθάει πάρα πολύ η παρουσία του. Ακόμα και στο ματς που δώσαμε μακριά απ' την έδρα μας, στη Ριζούπολη, έδωσαν δυναμικό παρών για να στηρίξουν την προσπάθειά μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα