VIDEOS | Ποιος τα βάζει με τον θείο Ντρου; (videos)

Η PEPSI Max και ο Κάιρι Ίρβινγκ, λανσάρουν τρεις "ταινίες"-διαφημίσεις μικρού μήκους, όπου ο παίκτης των Καβαλίερς, παρουσιάζεται σε ανοικτά γηπεδάκια σαν ηλικιωμένος πρώην μπασκετμπολίστας που ακόμα... το έχει.

Ο 21χρονος γκαρντ μας δείχνει και το... καλλιτεχνικό του ταλέντο, καθώς οι σκηνοθεσία και το σενάριο είναι δικά του και ομολογούμενος, είναι ένα αποτέλεσμα που άγνωστο πόση Pepsi θα σε κάνει να πιείς, αλλά απολαμβάνεις

το θέαμα και την κορύφωση στα σίγουρα.

Οι κάμερες τα φώτα και τα μικρόφωνα δικαιολογούνται στους "θαμώνες" του εκάστοτε γηπέδου, ως γυρίσματα κάποιου είδους ντοκιμαντέρ. Και ξαφνικά εμφανίζεται ο "θείος" όπου αν και "σκουριασμένος" στην αρχή, αρχίζει να "πετά" αργότερα.

Στο πρώτο μέρος, ο Ίρβινγκ απλά παρακολουθεί αμέριμνος τον ανιψιό του να παίζει μπάσκετ και ξαφνικά ένας παίκτης από την ομάδα του χτυπά. Έτσι, ο μονάκριβος συγγενής του τον καλεί να τον αντικαταστήσει.

Στο δεύτερο, ο θείος Ντρου, πείθεται από τον Μπιλ Ράσελ να βρει μέλη της παλιά του ομάδας (Ουές - Κέβιν Λαβ)και να μάθουν στους νέους πως το παιχνίδι όσο και να έχει αλλάξει όλα αυτά τα χρόνια, παραμένει ίδιος ο σκοπός του. Να μπει η μπάλα στο καλάθι.

Τρίτο και τελευταίο μέρος... Βραδάκι, σε ένα ανοικτό γηπεδάκι, τίγκα στον κόσμο γυρίζεται ένα ντοκιμαντέρ γενικά για το μπάσκετ. Ξαφνικά δυο παλιόφιλοι (Νέιτ Ρόμπινσον) κάνουν την εμφάνιση τους και σπέρνουν... θαυμασμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα