ΜΑΚΑΜΠΙ Τ.Α. | Σχορτσανίτης: "Μεγάλη ομάδα και χωρίς Ζοτς"

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα που την περσινή χρονιά στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδα και τόνισε πως η Μακάμπι οφείλει να υπερασπιστεί την έδρα της από έναν Παναθηναϊκό που με ή χωρίς Ομπράντοβιτς, παραμένει μεγάλη ομάδα.

"Αισθάνομαι υπέροχα. Ο Παναθηναϊκός είναι μία καλή ομάδα. Πέρυσι έκανε μία σπουδαία χρονιά, παρότι είχαν αποχωρήσει οι περισσότεροι παίκτες, είναι πεινασμένοι,

αλλά πρέπει να υπερασπιστούμε την έδρα μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και πώς θα αντιδράσουμε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Δεν έχουμε αγωνιστεί πολλές φορές στη Nokia Arena και πρέπει να δώσουμε κάτι στον κόσμο μας. Ο Παναθηναϊκός είναι μία καλή ομάδα κι ένας μεγάλος σύλλογος και χωρίς τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς", είπε εν όψει 5ης αγωνιστικής του δ' ομίλου της Ευρωλίγκας (14/11, 21:05/novasports 2) στη Νokia Arena ο 28χρονος σέντερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ από την πλευρά του, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εξήγησε πως οι ήττες του Παναθηναϊκού δεν είναι αρκετές ώστε να μην είναι ακόμα τα φαβορί το ομίλου.

"Δεν έχω καμία αμφιβολία πως ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί εδώ για να παλέψει και δεν έχω καμία αμφιβολία πως θα προκριθεί. Αν πριν απ' την έναρξη της διοργάνωσης με ρωτούσατε ποια είναι πιο δυνατή ομάδα του ομίλου, θα σας απαντούσα πως είναι ο Παναθηναϊκός κι εξακολουθώ να το νομίζω. Σας υπενθυμίζω πως ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος σε βάρος του Πρωταθλητή Ευρώπης", πρόσθεσε.

Ο προπονητής της "ομάδας του λαού' αναφέρθηκε και στον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, ο οποίος επέστρεψε στο Τελ Αβίβ έπειτα το περσινό πέρασμά του απ' τον Παναθηναϊκό, εξηγώντας πως: "δεν τον βλέπω τόσο ως πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, αλλά ως νυν παίκτη της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ανήκει στους παίκτες μου, φορά την κίτρινη φανέλα και νομίζω πως αποδίδει καλά μέχρι στιγμής".

Keywords
Τυχαία Θέματα